Uusi padelin kilpavalmentaja Henri Lahdenperä aloittaa Smashissa kesäkuussa – kesävalmennuksia tarjolla padelin kilpapelaajille!

13.5.2022

Henri Lahdenperä
Henri Lahdenperä

Avoimessa Try Out -tapahtumassa 6. kesäkuuta valitaan uusia pelaajia Smashin padelin liigajoukkueisiin kaudelle 2022-2023

Smash pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja panostaa nyt yhä vahvemmin padelin kilpavalmennukseen. Kesäkuussa aloittaa Smashin uusi padelin kilpavalmentaja Henri ”Henkka” Lahdenperä, joka tulee vetämään kesäkuussa kilpapelaajille sekä SM-liiga- ja I-divarijoukkuepelaajille treenejä maanantai- ja tiistai-iltaisin. Syksyllä Henkka jatkaa padelin kilpatreenien pitämistä kaksi iltaa viikossa Smash Centerissä, jonne siirretään Arena Centeristä osa padelin kilpatreeneistä.

Henkka on pelannut kaudella 2021-2022 Smash-Kotkan padelin SM-liigajoukkueessa ja hän tulee toimimaan Smashin miesten edustusliigajoukkueen pelaaja-valmentajana kaudella 2022-2023. Henkalla on pitkä tausta tenniksestä kilpapelaajana ja golfammattilaisena hän jatkaa kilpailua edelleen. Henkalla on Padelliiton 1 tason valmentajakoulutus sekä yksi Suomen kovimmista smasheista!

Kilpavalmennustoimintamme jatkuvasti kehittyessä tulee toimintamme tulevalla sisäkaudella 2022-2023 olemaan liigajoukkueessamme entistä tavoitteellisempaa. Haluamme myös samalla tarjota uusille pelaajille mahdollisuuden päästä harjoittelemaan ja pelaamaan Smashin liigajoukkueeseen. Järjestämme avoimen Try Out -tapahtuman 6. kesäkuuta, jonka avulla valitsemme pelaajia edustamaan Smashin liigajoukkuetta kaudella 2022-2023. Mikäli haluat ja olet valmis harjoittelemaan tavoitteellisesti, sinulla on kilpailullisia tavoitteita ja sitä kautta olet valmis sitoutumaan tulevan sisäkauden harjoitus- ja ottelutapahtumiin, niin seuraamalla alla olevaa linkkiä pääset lukemaan lisää kesän valmennuksistamme sekä ilmoittautumaan mukaan Try Out-tapahtumaan.

ONE SMASH AHEAD!