Smash viiden joukkueen voimin ensimmäisessä Sarjapadelviikonlopussa

20.9.2021


Historiallinen ensimmäinen Sarjapadel viikonloppu pelattiin 18.-19.9.2021. Kolmella eri paikkakunnalla samaan aikaan toteutetussa Sarjapadel viikonlopussa Smashiltä joukkueita oli mukana peräti viisi.

Padelliigassa Smashillä on mukana kolme joukkuetta. Smash Padel nimellä on joukkueet miehissä, sekä naisissa. Miehissä on joukkue myös Kotkasta, Smash Kotka. Divarin puolella Smashillä on joukkueita kaksi. Miehissä ja naisissa joukkueet edustavat nimellä Smash Padel 2.

Padelliigan pelit pelattiin miesten ja naisten osalta Espoon Kilossa.

Smash Padel naisten liigajoukkue on ensimmäisen sarjapadel viikonlopun jälkeen, sarjassa seitsemäntenä, kolmella kerätyllä pisteellään. Miesten puolella Smash Kotka keräsi viikonlopun aikana niinikään kolme pistettä, sijoittuen ensimmäisen kisa-viikonlopun jälkeen sarjassa sijalle kuusi. Smash Padel on yhdellä pisteellään Smash Kotkan vanavedessä sijalla seitsemän.

Divarin puolella miesten joukkue Smash Padel 2 matkasi Turkuun, josta tuliaisina oli kaksi pistettä ja lohkonsa kuudes sija. Naisten divisioona joukkue Smash Padel 2 debytoi puolestaan Jyväskylässä ja heidän viikonlopun aikana keräämäänsä viisi pistettä oikeuttavat divarissa sijaan neljä.

Seuraava sarjapadel viikonloppu pelataan joulukuussa 11.-12.12.2021. Smashin liigajoukkueet ja naisten divarijoukkue lähtevät hakemaan pisteitä tuolloin Turusta, kun taas miesten divarijoukkue matkustaa Ouluun. Smash toivottaa kaikille joukkueilleen paljon tsemppiä seuraaviin koitoksiin!      

Tulokset ja sarjataulukot löydät alta.

Miehet: https://rankedin.com/en/teamleague/307/suomen-padelliiga-miehet

Naiset: https://rankedin.com/en/teamleague/308/suomen-padelliiga-naiset