Piia taisteli hyvin ykkössijoitettua vastaan

15.11.2012

Nelinpelissä kaatuivat Emma Laine sekä Tanja Tuomi

Piia Suomalaisella kävi tutun "mainio" arpaonni Talissa pelattavan $25.000-turnauksen pääsarjassa. Arpa heitti ensimmäisen kierroksen vastustajaksi ykkössijoitetun Italian Karen Knappin (WTA-123), jonka uran paras noteraus WTA-listalla on 35.

Piia ei lannistunut, vaan antoi Knappille hyvän vastuksen. Ensimmäisessä erässä näytti pitkään siltä, että Piia etenisi erävoittoon, mutta käyttämättä jääneet gamepallot tilanteissa 4-2, 4-3 ja 4-4 päästivät vastustajan tasoihin ja 70 minuutin taistelun päätteeksi ohi ja erävoittoon lukemin 6-4.

Toinen erä alkoi yhtä tasaisissa merkeissä, mutta onni ei taaskaan ollut Piialla myötä. Knapp siirtyi tasaisen tahkoamisen päätteeksi selvän tuntuiseen 3-0 johtoon. Piia ei ollut kuitenkaan vielä luovuttanut, vaan voitti seuraavat kaksi gamea. Loppujen lopuksi erä kirjattiin lukemin 6-3 italialaiselle.

Lopputulos 6-4,6-3 Knappille lähes kahden tunnin pelaamisen päätteeksi.

Nelinpelissä Piia kohtasi yhdessä parinsa Ella Leivon kanssa kaksikon Emma Laine/Tanja Tuomi. Tästä ottelusta irtosi voitto lukemin 6-4,6-4.

Piian ja Ellan (yhteisranking 1917) seuraava ottelu on vuorossa huomenna alkuillasta. He kohtaavat slovakialaiskaksikon Zuzana Luknarova/Anna Karolina Schmiedlova (yhteisranking 721).