Solujen kuntotesti sekä täysin uutta tietoa geneettisestä vanhenemisesta Finland Tennis Clubilla

20.9.2012

Tule kuuntelemaan ja mittaukseen torstaina 27.09. klo 18.00 alkaen

Solujen kuntotesti sekä täysin uutta tietoa geneettisestä vanhenemisesta!

 

Sisältääkö ruokamme riittävästi suojaravintoaineita vai onko ravintomme laatu ”köyhtynyt”? Mitä oikeastaan on ennenaikaisen vanhenemisen ja sairauksille altistumisen takana? Ovatko vanhenevat geenit sittenkään täysin ja peruuttamattomasti kohtalomme?

 

Solujen todellisen suoja-ainetason voi nyt myös Suomessa saada selville ilman satojen eurojen täysveritutkimuksia. Uusi mittaus selvittää, miten hyvin välttämättömät suojaravintoaineet imeytyvät syömästäsi ruoasta ja/tai ravintolisistä.
 

Nämä scanneri–mittaukset ovat Suomessa vielä suhteellisen tuntematon keino selvittää solujen hyvinvoinnin taso. Mittauslaitteessa käytetään tekniikkaa, joka palkittiin Nobelin fysiikan palkinolla v.1930. Mittauslaitteessa käytettävä Raman-spektroskopia perustuu tutkijansa (Raman) löytämän ”Ramanin sironnan” käyttöön.

Nykyteknologian avulla tätä keksintöä voidaan hyödyntää nopeasti ja tehokkaasti kehon suoja-aine ravintotason määrittelyyn mittaamalla arvot käden iholta.

 

Kun on kyse elämänlaadusta ja ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ei kannata jäädä odottelemaan kunnes sairaudet saattavat ilmetä, vaan yrittää torjua ne vaikuttamalla solujen kuntoon hyvissä ajoin ennen oireiden ilmestymistä. Mittausta soveltuu kaikille vauvasta vaariin! Se on yhtä luotettava kuin kaikki muut terveydenhoidossa otettavat kokeet, ja tuloksen saa heti.

 

Varaa aika saadaksesi selville miten juuri sinun solusi voivat!
Mittauksen ja konsultoinnin suorittaa Maarit Alawo. Maarit alustaa

 

 

Mittaus torstaina 27.09. klo 18.00 alkaen (-20.00)

Finland Tennis Club Varikkotie 4 00900 Helsinki   hinta 35€ .

Ilmoittautumiset:

Maarit Alawo puh.041- 5077083 tai email maarit@studiocarpediem.fi

 

 

TERVETULOA!

myös aiheesta; Miten mittaustulosta voidaan hyödyntää?