Miesten SM- Liiga alkoi: GVLK- Smash 2-2

1.10.2011

Huomenna vastassa TCT Tapiolan Esport Centerissä klo 14.30

SM- liiga pelataan tällä kaudella uudella systeemillä. Otteluita pelataan pitkin syksyä kotona ja vieraissa. Ainoastaan yksi viikonloppu pelataan kuten viimekaudella, eli keskitetysti yhdellä paikkakunnalla. Tällä kertaa kyseinen viikonloppu järjestetään joulukuussa Tampereella. Smashin joukkuetta edustavat tällä kaudella kokenut ammattipelaaja Timo "Timppa" Nieminen, suomen rennoin ja tasokkain harrastepelaaja Mika "Purtsi" Purho, sekä nippu nuoria tulevaisuuden SM- liigamitalisteja: "KoAaro "Arska" Heimonen, Rasmus "Rasse" Lindström, Petja Berg, Miika Roiha, Viljami Rahnasto ja Mika "kossu" Kosonen. Otto Päivinen on lainassa HLK:ssa. Kapteenina toimii Juuso Nousiainen ja valmentajana Pasi Kinnunen.

Smash aloitti liigan vieraissa kohtaamalla Kulosaaressa GVLK:n. Smashin ykköspelaajana tänään pelasi Purtsi. Voitto heltisi GVLK:n ykkösestä Pekka Rinteestä 7-6(4), 6-3. Kakkosten kohtaamisessa Rasse sai vastaansa kova syöttöisen Jani Jankkilan. Vaikka ottelu pelattiin Kulosaaren todella nopeilla kentillä, onnistui Rasse saamaan tarvittavat syötönmurrot ensimmäisessä erässä ja voitti ottelun 6-3,7-6(5). Kolmosten pelissä Kulosaaren päävalmentaja Tomas Jurikivi oli kapteeni Juuso Nousiaisen mukaan todella "liekeissä". Petjan oli tyytyminen tappioon kahdessa erässä luvuin 6-7(4),2-6. 4- pelissä Juuso marssitti kentälle Purtsin ja Rassen. Ensimmäinen erä meni kulosaareen 3-6. Toisessa erässä Smashin miehet saivat väännettyä voiton katkaisupelissä ja näin ratkaisu siirtyi kolmanteen erään joka pelataan katkaisupelinä kymmeneen. Siinä smashilaisille tuli alussa muutama huolimaton virhe ja peli oli sillä selvä. Lukemat GVLK:lle 10-1 ja lopputulos avausottelusta 2-2. Hieno aloitus Liigan nuorimmalta joukkueelta. Kapteenin mukaan kokonaisilme oli todella hyvä ja lopuksi heltisi vielä ylimääräiset kehut liigajyrä Purholle: "Purtsi oli yllättävän vahva taas ja hyvällä fiiliksellä". Tämä ilmaisu "yllättävän" johtunee siitä, että Myllykosken miehen pelikunto on aina liiga-avauksen kynnyksellä kaikille pieni mysteeri. Toisaalta kun on pelimies niin on pelimies!

Huomenna klo 14.30 alkaa Esport Centerissä Tapiolassa toinen kierros Smashin osalta. Silloin ottelua isännöi TCT Espoosta. 

Ensiviikonloppuna on ensimmäinen kotipeli Myllypurossa klo 16.00 alkaen. Vastassa ÅLK Turusta. Myös Smashin naiset aloittavat urakkansa ensi viikonloppuna. Smash- Helsinki kohtaa Myllypurossa TaTsin Tampereelta klo 12.00 ja Smash- Kotka HLK:n Meilahdessa klo 11.00. Molemmat Myllypurossa pelattavat ottelut käydään kentillä 5 ja 6, joten kaikki seuraamaan ja kannustamaan omiaan!

Naisissa Smash-Helsinkiä edustavat Piia Suomalainen (pelaaja/kapteeni), Katariina "Katsu" Tuohimaa, Katja Verho, Petra Piirtola ja Mia Eklund. Smash- Kotkaa edustavat Nina Saarelainen, Hanna Tolonen, Julianna "Julle" Heino ja Teresa Cerny. Joukkueen kapteenina toimivat Mika Muilu ja Nina Saarelainen. Pelaajien valmentajina toimivat Pasi Kinnunen, Jussi Koivisto, Mika Muilu, Juuso Nousiainen ja Timo Ojasto.