Tondiraba - Smash seuraottelu

17.11.2010

Tondiraba voitti niukasti

Smashistä oli reissussa mukana yhteensä 16 pelaajaa haastamassa paikallisen tennisseuran. Ottelut olivat pääasiassa tiukkoja ja taistelu voitosta oli rehtiä. Tallinnalaiset hyötyivät nopeista kotikentistään hyödyntäen kovia syöttöjään varsinkin velourpinnoilla voittaen tämän vuotisen ottelun. Smashin naiset ja Joonas B lähettävät terveisiä valmentajille halukkuudestaan harjoitella lisää syöttöjä ja neluria.

Seuraavan kerran pelaamme eestiläisiä vastaan kotona syksyllä 2011 ja ainoana tavoitteena voittaa kiertopalkinto taas kotiin muutaman kiertolaisvuoden jälkeen. Tänä vuonna pelillisesti loistivat Smash-Kotkan edustajat Joona ilman S-kirjainta ja Topo. Herrat haastoivat stadilaiset seuraotteluun Kotkassa ensi vuoden alussa sekä illanvieton aikana sovittiin useita vedonlyöntejä tennisotteluista tulevalle vuodelle.

Tänäkin vuonna oli tennistä tarjolla kaikille halukkaille riittävästi hyvän seuran, ruoan ja juomien lisäksi. Matkan aikana pohdittiin seuraottelun järjestämistä myös Pietariin. Smash tulee tarjoamaan vielä tänä vuonna nelinpeliklinikan ja ensi vuoden aikana myös syöttö- ja palautusklinikoita niitä tarvitseville.

Kiitos kaikille mukavasta matkasta ja jatketaan syötön harjoittelua..

Liitteet