Kristina Parviainen voittoon Laajasalossa ja Anttoni Kinnunen Espoossa

25.10.2009

Ilmari Vartia finaalissa. Hellström, Koivu ja Murtomäki semeissä

Kristina Parviainen voitti Laajaslossa pelatun T12- sarjan. Finaalissa Kristina peittosi Janika Hautalahden 6-2,7-5 ja semeissä harjoittelukaverin Saskia Koivun 6-1,6-1. Semeissä oli myös Kristinan ja Saskian kanssa treenaava Aada Murtomäki. Aada voitti oman lohkonsa mutta kärsi välierissä tappion Hautalahdelle luvuin 1-6,2-6. 

Ilmari Vartia eteni P14 sarjassa hienosti finaaliin mutta finaalissa Teemu Tanninen oli vahvempi luvuin 1-6,0-6. Semeissä Ilmari kaatoi treenikaverinsa Niklas Hellströmin 6-4,2-6,6-4. Smashilaisista oman alkulohkonsa voittivat Ilmari Vartia, Niklas Hellström ja Ilmari Eskola. Lisäksi jatkoon kakkosena eteni Rasmus Nikander.

Anttoni Kinnunen oli ykkönen Espoossa pelatussa P10 kilpailussa. Anttoni voitti oman lohkonsa puhtaalla pelillä. Välierissä kaatui Volter Virtanen luvuin 6-0,6-3 ja finaalissa Leo Haarala luvuin 6-2,2-6,6-4.

Laajasalon ja Espoon lisäksi kansallisia pelattiin Oulussa, Jyväskylässä ja Hyvinkäällä. Kaikkien Smashilaisten tulokset ja kilpailuiden kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Talissa, Hyvinkäällä ja Vuokatissa. Lisäksi Tampereella pelataan pitkin viikkoa kansainvälistä 18v. ITF-kilpailua. Kansallisten kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi