Kilpa ja Aikuisvalmennuksen kesän ryhmät ja ajat julkaistu

26.5.2009

Katso aikasi valmennus sivustoilta

Helsingin kilpa- ja aikuisvalmennuksen ajat on julkaistu. Kilparyhmät löytyvät kilpavalmennuksen sivuilta ja niitä päivitetään jatkuvasti joten muista seurata sivuja. Aikuiset löytyvät aikuisvalmennuksen sivuilta. Mini-tennis pakettilaiset saavat lisätietoa tarvittaessa Joni Wileniukselta tai Juha Romppaselta. Muiden tiedot löytyvät kilpavalmennuksen ja aikuisvalmennuksen sivuilta. Pingviini ja Hampuris, sekä Kiinteistömaailma mini- tennis järjestetään normaalisti infolomakkeen mukaan. Kyseisistä ryhmistä ei julkaista nimilistoja, vaan kaikki kokoontuvat normaalisti hallille kyseisten kurssien alkamisajan mukaan. Pingviinit ma-pe klo 9.00, Kiinteistömaailman minit ma-pe klo 9.30 ja Hampuris kurssilaiset ma-pe klo 14.30. Päiväohjelmat pingviinissä selviävät paikanpäällä.

Koska tarvitsemme kirjallisen ilmoittautumisen myös aikuisten ryhmiin, pyydän niitä jotka suullisesti ilmoittautuivat aikuisten kilpatason aamuryhmiin vahvistamaan ilmoittautumisensa Antrei Laustille osoitteeseen laustia@yahoo.com Kyseessä siis ne pelaajat jotka olivat tulossa Tiistain Jonin ja Tabun ryhmästä mukaan. Kilpatasoisten aikuisten aamuryhmä järjestetään ke aamuisin viikoilla 23,24 ja 25. Varaamme tapahtumaan kolme kenttää, joten vielä on paikkoja vapaana.

Hauskoja kesäpelejä kaikille ja muistakaa tulla mukaan avoimien ovien päivään hallilla ke 17.6 klo 9-21. Lisäinfoa nettisivuilla ja hallin seinällä

Kiitos sisäkaudesta kaikille.

Terveisin

Joni Wilenius
Valmennuspäällikkö