Ninni Hietaniemi SM- kilpailujen pääsarjaan

23.11.2008

Laitinen finaalissa, Kumpulainen, Pedak, Kokko ja Juhamo semeissä.

Ninni Hietaniemi pelasi itsensä hienosti yleisten SM- kilpailujen pääsarjaan Turussa viikonloppuna. Matkalla pääsarjaan Ninni voitti mm. Teresa Oksasen.
Karsintojen finaalissa Ninni murskasi Natalia Lysovan luvuin 6-1,6-3.
Ensi viikonloppuna pelattavassa pääsarjassa Ninnin lisäksi Smashiläisistä ovat suoraan mukana Cecilia Estlander ja Katja Verho.

Myllypurosa pelatussa IPP- junioriturnauksessa Otto Laitinen oli P11 sarjan finaalissa. Otto voitti semeissä ykköseksi sijoitetun Verneri Ovaskaisen mutta koki finaalissa tappion Otto Solatielle. P15 sarjan semeihin ylsivät Oliver Pedak ja James Kokko. T13 sarjassa Jutta Kumpulainen oli semeissä.

Espossa pelatussa B-luokan kilpailussa Ville Juhamo pääsi semeihin, jonka hävisi tiukasti Patrik Jaatiselle. Lisäksi kansallisia pelattiin Kuopiossa ja Kajaanissa joissa ei ollut mukana Smashin pelaajia.

Kaikkien Smashiläisten tulokset ja turnausten kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (Ässä-ohjelma).

Ensi viikonloppuna pelataan yleisten SM- kilpailujen pääsarjat Turussa ja sen lisäksi kansallisia pelataan Espoossa, Hausjärvellä, Joensuussa, Talissa, Laajaslossa, Turussa ja Tampereella. Kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (Ässä-ohjelma).