Smashin miesten edustusliigajoukkueen esittely

25.9.2017

Anttoni Kinnunen
Anttoni Kinnunen

One Smash ahead

Smash ry:n SM-liigajoukkue

Joukkueemme runko on pysynyt samana viime kaudesta. Jälleen kokemuksesta vastaavat kärkikaksikkomme Vladimir Ivanov sekä Jesper Saarni ja kokenut Mika Purho on mukana täsmä aseena. Joukkueen nuoriso-osasto on taas vuoden kokeneempana entistäkin vaarallisempi. Tiaisen veljekset näyttivät jo viime vuonna vaarallisuutensa ja nyt joukkuetta täydentävät vielä Anttoni Kinnunen sekä Matias Järvi. Kinnunen on kesän aikana osoittanut todella kovasti nousevaa virettä ja Järvi nappasi alle 18-v Suomen mestaruuden kesän lopulla. Lisäksi reservissä ovat vielä divarissa pääsääntöisesti pelaavat Tommy Helström sekä Nino Salonen. Seurallemme on erittäin tärkeää että omat nuoret kasvatit kasvavat liigatasoisiksi pelaajiksi, jonka myötä sitten kansainväliset kentät olisivat askelta lähempänä.

Kauden minimitavoitteena on jälleen pääsy mitalipeleihin ja sitten kokemuksen mukaan play off - vaiheessa asiat ovat hyvin pienestä kiinni. Viimeisinä kausina matkamme on päättynyt suhteellisen tiukkoihin tappioihin semifinaalivaiheessa joten kovasti tavoittelemme ainakin finaaliin pääsyä. Ennakoisin jälleen pykälän kovempitasoista liigakautta, koska useat joukkueet ovat rekrytoineet todella kova tasoisia ulkomaalaispelaajia, mutta olemme todella valmiita vastaamaan haasteeseen lähes puhtaasti itä-helsinkiläisin voimin.

Joukkueen tunnelmat ovat korkealla vaikka pieniä loukkaantumishuolia on jo ennen kauden alkua. Pitkäaikasen luottopelaajan Mika Kososen poissaolo koko kauden tietenkin vie pikkaisen leveyttä pois, mutta joukkueemme vahvuus on edelleen tasaisuus. Lisäksi olemme perinteisesti olleet "kotiluolassa" melko vaikea vastus kaikille joukkueille. Itä-Helsingistä ei ole helppo viedä pisteitä pois!

 

Pelaajien esittely:

Vladimir Ivanov

Joukkueen ehdoton ykköspyssy! Kokenut ammattilainen ja erittäin kokenut liigapelaaja, joka on kantanut ylväästi "ykköspyssyn" viittaa jo vuosia. Rauhallinen, tasainen ja taisteleva smashiläinen!

 

Jesper Saarni

Kokenut ja kaiken liigassa nähnyt luottomies. Rauhallinen mies, joka saa vastustajille todella kiireisiä aikoja verkon toisella puolella illasta toiseen. Muodostaa myös todella kovan peloitteen nelinpeliin Ivanovin kanssa.

 

Mika Purho

Joukkueen kokenut yleismies. Kärsinyt vammoista viime kausina, mutta vaikka ei kentällä aina pelaisikaan on joukkueelle erittäin arvokas henkinen tuki ja turva. Opettaa ja mentoroi nuoria pelaajia. Perusvarma ja tasainen täsmäase tarvittaessa kaikista tiukimpiin paikkoihin.

 

Jussi Tiainen

Joukkueen nuoriso-osaston "liideri". Osoitti viime kaudella olevansa kova pelimies liigassa ottamalla muutaman todella kovan päänahan. Pelaa kovaa ja on peloton. Terveenä pysyessään on iso osa joukkuetta.

 

Hermanni Tiainen

Velimiehensä jalanjäljissä astunut mukaan liigaympyröihin ja viime kaudella osoitti myös tasonsa liigaympyröissä. Erittäin aggressivisesti pelaava ja pelottavan kovan syötön omaava nuorukainen ottaa varmasti taas askeleen eteenpäin kauden aikana.

 

Anttoni Kinnunen

Nuori mies joka kesällä astui ison askeleen eteenpäin ja tekee liigadebyytin tämän kauden aikana. Iso mies joka pelaa isojen miesten tennistä! Kova ja monipuolinen syöttöpelaaminen yhdistettynä aggressiiviseen peruspelaamiseen on vaarallinen yhdistelmä vastustajille.

 

Matias Järvi

Joukkueen tulokaspelaaja, joka on jo tehnyt liigabyytin TCT:ssä. Tasainen taistelija, jonka rento olemus ei anna aihetta jännittämiseen. Nopea, tasainen ja taisteleva nuorukainen on valmis minkä tahansa haasteen edessä.

 

Nino Salonen

Lempinimellä "Mark" joukkueessa tunnettu herrasmies antaa taustatukea ja aloittaa divarimiehistössä edellisen kauden tapaan. Taitava yleispelaaja, joka ei turhia jännitä. Debytoi viimekaudella loukkaantumissuman keskellä ja osoitti olevansa liigatasolla.
 

Tommy Helström

Nuori mies, mutta sitkeä kuin purkka tukassa. Todellinen taistelija! Aloittaa divarimiehistön puolella mutta aina valmiina hyppäämään liigakentille. Debytoi jo viime kaudella ja kävi kesällä lainalla Sata-Tenniksen miehistössä hakemassa liigakokemusta lisää. Tulevaisuuden luottomies liigaan!

 

Mika Kosonen

Antaa tällä kaudella lähinnä vain henkistä tukea, koska aloitti vuoden alussa opinnot ison meren takana. Vuosien ajan ollut runkopelaaja joukkueessa mutta valitettavasti välivuosi näistä peleistä.