Smashin jäsenmaksut vuonna 2016

6.11.2015 klo 07:00

Perhejäsenmaksu kannattaa

Perhejäsenmaksut

Perhejäsenmaksut (80 €) vuodelle 2016 anotaan vuoden 2015 loppuun mennessä osoitteella smash@smashtennis.fi. Myöhemmin tehtyjä anomuksia ei enää käsitellä vuodelle 2016. Hakemus on tehtävä vuosittain, sillä emme tiedä vuoden aikana perheissä mahdollisesti tapahtuneista muutoksista. Perhejäsenyyteen voi kuulua vanhempien lisäksi 25 v. ja sitä nuoremmat jäsenet, jotka ovat kirjoilla samassa osoitteessa. Hakemuksessa tulee ilmetä perheenjäsenten nimet, syntymäajat ja osoite. Perhejäsenmaksut laskutetaan tammikuun alussa.

 

Muut jäsenmaksut

Muut jäsenmaksut vuodelle 2016 laskutetaan aikuis- ja juniorivalmennuslaskujen yhteydessä tammikuussa (aikuiset 40 € juhiorit 20 €). Ne, jotka eivät ole mukana perhejäsenmaksuissa tai näissä valmennuksissa, saavat jäsenmaksustaan erillisen laskun tammi-helmikuun aikana. Mikäli jäsenmaksulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, maksumuistutusta ei enää lähetetä, vaan jäsen poistetaan eräpäivän jälkeen jäsenrekisteristämme. Jäseneksi voi liittyä uudelleen täyttämällä jäseneksi liittymiskaavakkeen ja maksamalla jäsenmaksunsa kassaan.

Ajalta, jolloin jäsenyys ei ole voimassa, ei ole oikeutettu jäsenetuihin eikä voi myöskään edustaa Smashiä STL:n kisoissa tai sarjatenniksessä eikä SST:n sarjatenniksessä.