Smashin tytöt voittivat 10v- SM- liigan!

27.4.2015

Pojat upeasti pronssilla

Viikonloppuna Hyvinkäällä pelatuissa 10v- tyttöjen ja poikien SM- liigoissa oli mukana kaksi joukkuetta smashista. Tyttöjä edustivat Chloe Ghemtio ja Serena Hatakka. Poikia Markus Vainikka ja Jeri Lassila.

Tytöt aloittivat urakkansa TaTSia (Tampere) vastaan. Ottelu oli Smashin ylivoimaa, sillä Chloe ja Serena voittivat omat ottelunsa 6-0,6-0. Toisella kierroksella, eli välierissä vastaan asettui GT (Kauniainen) Ykkösten ottelussa Chloe päihitti Alexandra Tigerstedtin 6-0,6-0 ja kakkosten pelissä Serena peittosi Emma Viitalan 6-2,6-3.  Finaali ETS:ää (Espoo) vastaan kulki saman kaavan mukaan kuin aijemmat ottelut. Chloe voitti omassa ottelussaan Anna Saarisen 6-0,6-2 ja Serena  Saimi Rannikon 6-1,6-0. Näin Chloe ja Serena saavuttivat ensimmäiset kultaiset mitalinsa SM- tasolla.

Poiken sarjassa Markus ja Jeri pelasivat enimmäisen ottelunsa kolmanneksi sijoitettua HLK:ta (Helsinki) vastaan. Pojat olivat loistavassa vireessä ja kukistivat vastustajansa selvin numeroin. Toisella kierroksella vastaan asettui ÅLK (Turku) Myös tämä ottelu päättyi selvänumeroisesti otteluvoitoin 2-0 smashin pojille. Välierissä vastaan asettui HVS (Helsinki) Tässä ottelussa Markus koki tappion Emil Matikaiselle numeroin 3-6,2-6. Kakkosten ottelussa Jeri kävi tiukan kamppailun Jami Savolaisen kanssa, mutta joutui lopulta taipumaan numeroin 6-1,2-6,3-10. Pojille hienosti pronssia ja ensimmäiset SM- tason mitalit.

Onnea koko ryhmälle hienosti menneestä kilpailusta!