Ilmoittautuminen Koululaisten SM-kisaan 14.12.14 mennessä

11.12.2014

Uusia luokkia pelaajille

Koululaisten mestaruuskilpailut

Perinteinen koululaisten mestaruuskilpailu lähestyy taas. Kisat pelataan totutusti joulun jälkeen 26.-30.12.2014 Helsingissä (Meilahti ja Tali). Ilmoittautuminen päättyy kuluvan viikon sunnuntaina (14.12.).

HLK on yhteistyössä STL:n kanssa panostanut kisan arvostuksen nostamiseen ja pelaajamäärien kasvattamiseen. Näkyvimpänä muutoksena ovat ala- ja yläastesarjojen uuden luokat. Ala-asteella pelataan perinteisen kaksin- ja nelinpelisarjan lisäksi mini- ja miditenniksen

kaksin- ja nelinpeliluokat sekä uutuutena stage 1 -sarjan ("täpläpallo") kaksin- ja nelinpelit. Yläasteelle on tuotu uutuutena harrastelijasarja, jossa tasoitus saa olla korkeintaan D-luokassa. Näillä uudistuksilla tavoitteenamme on saada kaikille mahdollisimman paljon oikeantasoisia pelejä, ja näin ollen madaltaa kynnystä osallistua tenniskisoihin.

Ilmoittautuneita on tällä hetkellä vajaat 200, mutta tavoitteenamme on ylittää 500 pelaajan maaginen rajapyykki. Tässä projektissa pyytäisimme apuanne.

Ilmoittautuminen tapahtuvat Ässässä, ja kilpailusta lisätietoa voi kysyä kilpailunjohtaja Gabor Lovrolta (gabor.lovro@hlk.fi , 044-7369400).