Tennisliiton Seurainfo

19.3.2014

Davis Cup

Street Tennis koulukiertue

Tämän kevään Street Tennis lajiesittelykiertue järjestetään huhti- ja toukokuussa. Tavoitteena on kiertää jopa 70-80 koulua eri puolilla Suomea. Yhden päivän lajiesittelytapahtumat järjestetään Tennisliiton ja seurojen yhteistyönä. Kiertuekalenterissa on vielä joitain paikkoja vapaana ja niitä voit tiedustella seurapalvelupäälliköltä (henrik.zilliacus@tennis.fi). Lue lisää www.streettennis.fi.

 

Alueelliset seuratapaamiset

Alueellinen seurakiertue on parhaillaan käynnissä. Tällä viikolla seuratapaamiset järjestetään Kouvolassa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Ensi viikolla vuorossa on Helsinki, Oulu ja Seinäjoki. Ensi viikon tapaamisiin ehtii vielä ilmoittautua mukaan.

 

Davis Cup

Suomen seuraava Davis Cup ottelu pelataan 4.-6.4.2014 Helsingissä. Vastassa on Bosnia ja Hertsegovina. Seuroille on tarjolla hyviä lippupaketteja. Tervetuloa kannustamaan Suomi voittoon! Lue lisää www.tennis.fi/daviscup.

 

Ansök om ekonomiskt föreningsstöd

För idrottsföreningarna i Svenskfinland är det nu dags att ansöka om ett ekonomiskt föreningsstöd. Föreningsstödet går att söka under perioden 19.2-20.3.2014. Föreningsstödet kan ges till enskilda registrerade idrottsföreningar vars verksamhetsspråk (stadgar) finns på svenska. Föreningar i alla idrottsformer uppmuntras att ansöka om föreningsstödet.

 

Aurinkoista tenniskevättä!

 

Ystävällisin terveisin

Med vänliga hälsningar

Best Regards

 

Henrik Zilliacus

Seurapalvelupäällikkö

Suomen Tennisliitto

Finlands Tennisförbund

Finnish Tennis Association

+358 50 361 5193

henrik.zilliacus@tennis.fi

www.tennis.fi