Huippu tennistä Kotkassa

5.8.2013

Tule katsomaan SL Systems Openia ja Smash Tour Mastersia

Tervehdys Smash-Kotkan väki!!!

SLSystems Open 2013, kansainvälistä huipputennistä Kotkassa 10.8. - 17.8. - tervetuloa katsomaan !!!
Ensi perjantaina alkaa ammattilaiskisamme SLSystemsOpen, ITF Futures 10 000$. Mukaan on ilmoittautunut pelaajia Ranskasta, Italiasta, Venäjältä, Japanista, USA:sta, Ruotsista, Virosta, Portugalista, Kazaztanista, Saksasta, Itävallasta... ja tietysti oma kansallinen kärkemme Jarkko Niemistä lukuunottamatta.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä huipputennistä livenä omilla kentillämme. Voihan olla, että tämän tason tennistä ei Kotkassa enää tulla  koskaan näkemään sillä nyt on viimeinen vuosi niistä kolmesta vuodesta, jotka olemme alunperin lupautuneet järjestämään. Toivotaan, että säät suosivat ja kisa sujuu yhtä upeasti kuin aiempinakin vuosina.

Smash-Tour Masters, miesten A-luokka keskiviikkona 7.8. klo 16 alkaen
Smash-Tourin Mastersit pelataan A-luokan osalta keskiviikosta alkaen. Alustavan suunnitelman mukaan keskiviikkona klo 16 alkaen pelataan kvartsit, semit torstaina ja perjantaina klo 14 alkaen selviää, kuka saa villin kortin SLSystemsOpenin pääsarjaan sekä kylkiäisenä vielä 1000 euroa. Kahdeksan pelaajan A-luokan Masters kaavio on erittäin kovatasoinen ja siinä mukana ilahduttavasti myös koko ykkösjoukkueemme (Boris, Ville-Petteri ja Valtteri)
http://smashtennis.sporttisaitti.com/smash-tennis-ry/smash-tour-2012-2013/ranking/


Hyvää loppukesää ja tulkaa sankoin joukoin katsomaan SLSystemsOpenia - raahatkaa ystävät ja tuttavat myös mukaan!!!

Tennisterveisin,
pasi&co