Smash-Tennis kiittää Pasi Kinnusta työvuosista seurassamme!

23.12.2011

Pasin läksiäistilaiuus FiTe Clubilla

Edessä uudet haasteet Singaporessa

Pasi Kinnunen ehti tehdä pelaajien kanssa töitä seuran ja pelaajien hyväksi reilut kolme vuotta. Nyt Pasilla on uudet haasteet edessä kun hän lähtee Singaporeen tennisakatemian valmentajaksi. Pasin mukana lähtee koko perhe, eli vaimo, lapset Noora, Ranja Ja Anttoni. Kiitämme lämpimästi Pasia työvuosista seurassamme, esimerkillisestä asennekoulutuksesta jota Pasi juurrutti pelaajiin omalla asenteellaan ja rakkaudella lajia kohtaan. Toivomme Pasin palaavan vielä takaisin seuran palvelukseen ulkomailla vietetyn ajanjakson jälkeen. Nooraa, Ranjaa ja Anttonia odotamme myös takaisin harjoituksrinkiimme kun palaavat takaisin kotimaahansa, tai silloin kun he tulevat lomailemaan Suomeen. Onnea matkaan kaikille!