TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

8.11.2010

Midit ja minit antoivat pallolle kyytiä

TimanttiTourin syksyn toinen osakilpailu pelattiin pyhäinpäivänä Helsingissä. Midejä mukana oli 13, ja nuorempien pelaajien A-lohkon kolme ensimmäistä olivat Aatos Jauhiainen, Sebastian Vaskelainen ja Christian Hyytiä. B-lohkossa kärkipään järjestys oli Joakim Söderberg, Tatu Kauppinen (Sata-Tennis) ja Henrik Tasavuori.

Iltapäivällä pelattiin minien osuus, ja sairaustapausten ja muiden menojen takia osallistujia oli tällä kertaa vain 6. Sebastian Vaskelainen ja Christian Hyytiä pelasivat "oikean tennismatsin", jonka voitti huikeiden pallorallien jälkeen Sebastian 6-4, 2-6, 6-1. Toisesta erästä jäi mieleen Christianin nurkasta nurkkaan -lyönnit ja voittoisat pisteet verkolla. Kilpailunjohtajan kanssa sovittiin kesken pelin, että lyhyimmistä palloista on hyökättävä verkolle - ja kappas, tuloksena oli roppakaupalla pisteitä (lentopeliä kun on harjoiteltu ihan tarpeeksi pisteiden tekemiseen). Valmennuksellinen ja taktinen näkökulma tullaan jatkossakin ottamaan huomioon TimanttiTourilla, jotta pelaajien pelaamisen taito hioutuisi  myös kilpailutilanteessa.

4 miniä pelasivat tasaväkisessä lohkossa, ja paremmuusjärjestys oli Zoja Mokrosova, Velipekka Koivunen, Rania Kinnunen ja Oliver Alaviuhkola. Pelit olivat pitkiä palloralleineen, mutta mukaan mahtui "winnereitäkin" suuren maailman mallin.

Kiitokset vanhemmille avusta järjestelyissä!

Seuraava osakilpailu on 4.12. Silloin joukolla mukaan!