Micke Malisen kuulumisia Espanjasta

13.8.2010

Miten on pelit mennyt?

Micke saavutti ensimmäisen semifinaalipaikkansa  viikolla 28 Elchen kilpailussa ( - vuoden tavoitteeksi asetettu semifinaalipaikka tulikin siis hieman varkain, hienoa! ), jossa oli ensiksi peräti 4 karsintapeliä ennen pääsarjaa. Semin hän joutui pelaamaan samana päivänä kuin kvartsin ja neljä peräkkäistä pelipäivää olivat vieneet voimia jo niin paljon, että Szachar Trapetsnikov samasta seurasta voitti 4-6, 2-6,

Toinen semifinaalipaikka tuli jo seuraavalla viikolla Alicanten Club De Campon kisoissa; 2 karsintapelin jälkeen pääsarjaan ja siinä voitot 2.sijoitetusta Felipe Stepanovista 7-6, 6-4 sekä 5.sij. Alejandro Luzendosta 6-4, 6-4  ennen kuin semissä sitten 4. sijoitetulle Pablo Gimenezille tuli tappio tiukan väännön jälkeen 6-4, 4-6, 3-10 ( supertiebrake ) Molemmissa näissä Alevin luokissa osanottajia oli n. 220 poikaa. Eilen tie katkesi Alicantessa kvartsiin 1. sijoitettua Madridin Pascal Meisiä vastaan 4-6, 4-6.

Lokakuussa tulee seuraava rankinglista, jossa Mickellä varmaankin on jo pisteitä niin paljon, että paikka pääsarjaan tulee suoraan, - näin me toivotaan!

Micke viihtyy paremmin kuin hyvin ja on onnellinen kun saa harjoitella ja pelata niin paljon. Nyt kisojen aikaan huilipäivää on vaikea löytää. Lisäksi espanjan kieli alkaa taipua ja kavereitakin on jo ihan kivasti.