Lauantain Smash-päivänä avoimet ovet

24.11.2016 klo 16:21

Tervetuloa viettämään Smashin pikkujouluja ja Janus 2 -hallin avajaisia lauantaina 26.11.

Tervetuloa viettämään Smashin pikkujouluja ja Janus 2 -hallin avajaisia lauantaina. Myllypuron hallilla on nimittäin avoimet ovet.

Ohjelma alkaa heti aamukymmeneltä, kun uusi Janus 2 -halli otetaan virallisesti käyttöön ja avajaisnauha leikataan. Samaan aikaan Smashin nykyiset huippupelaajat aloittavat treenaamisen tulevaisuudenlupausten kanssa.

Uudessa hallissa näet muun muassa Piia Suomalaisen, Kristina Parviaisen sekä Hanna Tolosen harjoittelevan pienempien tulevaisuuden huippujen kanssa.

- Harjoittelu huippupelaajien kanssa on varmasti unohtumaton kokemus Smashin nuorukaisille ja heidän vanhemmilleen, valmennuspäällikkö Joni Wilenius sanoo.

Päivä on kuitenkin täynnä mielenkiintoista ohjelmaa. Puolelta päivin voi uudessa hallissa testata puumailoja ja verrata pelaamista niillä nykyisiin mailoihin. Samaan aikaan kentällä 6 alkaa uudehkon Zenniz-järjestelmän esittely.

Lapsiperheitäkään ei ole unohdettu. Puolelta päivin alkaa lapsille tarkoitettu lasten puuhakenttä kentällä 5. Ohjelmassa on muun muassa lyönnin tarkkuuden testausta, pallonkäsittelytaidon treenausta, pallonpomputtelukisa sekä muuta pelinomaista puuhastelua. Kahdelta alkaa koko perheelle tarkoitettu minitenniskokeilu.

Ravintola Breadstick on avoinna koko päivän. Siellä voi iltapäivän aikana nauttia esimerkiksi lounaasta jazz-muusikoiden säestämänä. Päivän aikana voi tutustua myös monien näytteilleasettajien tarjontaan, kuten Flow-terveysjuomiin.

- Meidän ständillä saa tietoa ravinnosta sekä nesteytyksestä. Lisäksi tarjoamme shotit Flow-terveysjuomaa, Flow Drinks Oy:n markkinointipäällikkö Anna Zlobina kertoo.

Ilta huipentuu kuudelta alkaviin aikuisten pikkujoulunelureihin.

Päivän tarkemman ohjelman voit lukea täällä. Tervetuloa!