Smashin naisille viiden peräkkäinen Suomen mestaruus sisäkentillä

23.3.2014

Hyvä Smash

Smashin naiset voittivat lauantai iltana Tampereella pelatun ottelun tiukasti 2-1.

 

Ykkösten kaksinpelissä kohtasivat Piia Suomalainen  ja Ella Leivo. Ella voitti ottelun luvuin 6-4, 4-6, 11-9. Piialla oli kolmannen erän match TB:ssä jo kolme ottelu palloa tilanteessa 9-6, mutta Ella vei ottelun pelaten lopussa Piia rohkeammin -70-luvun kuluneella olohuoneen matolla.

Kakkosten ottelussa Ella Leivo oli alussa myös Hanna Tolonen ihmeissään Tampereen nopean Bolltexin kanssa ja hoiti ottelun vasta tiukasti kolmessa erässä kotiin. Tanja Tuomella oli jo kaksi ottelupalloa, mutta hyvin syöttäen,  rohkeasti kentän sisällä pelaten ja Tanjan kämmentä painostaen Hanna hoiti ottelun  6-3, 4-6, 10-12.

Nelurissa Piia pariksi tuli Katja Verho ja vastassa olivat Leivo / Tuomi. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa molemmissa erissä ja pisteet olivat tiukassa. Smash vei ekan erän 7-6 (4)  hyvällä ja iloisella pelillä.

Toisessa erässä Smash johti 2-0 ja 40-0 ja tilanne näytti jo tosi hyvältä,  mutta yht´äkkiä tilanne olikin 2-2 ja taas oli tiukkaa vääntöä joka pisteestä.

Smashin tytöt kannustivat toinen toisiaan ja Smashin kannustusjoukko taputti kuin viimeistä päivää Suomen mestaruutta Helsinkiin. Smash johti toista erää 5-2 ja kaikki näytti hyvältä Ellan ja Tanjan kehonkieltä lukiessa. Eikä aikaakaan kun TaTS vei toisen erän 7-5 ja edessä oli TB 10 pisteeseen.

TB:ssä Katja oli rohkea ja pelasi hyvin eteenpäin yhdessä Piian kanssa ja kolmas erä voitettiin 10-5 ja voiton juhlat olivat valmiit alkamaan. LÄhdimme aakkosbaarin kautta Helsinkiin vatsat täynnä kohti uusia mestaruuksia.

Kiitos tenniksestä ja yhdessäolosta nauttiville pelaajillemme Kristiina, Piia, Katja ja Hanna sekä fanijoukollemme Raili ja Timo mukavasta matkasta Tampereelle.

Suomen mestaruudesta kiittäen Princebussin kuski ja iloinen kannustaja Tapio Totro