Smashin SM- liigajoukkueet voitokkaita viikonloppuna

20.10.2013

Smash Logo
Smash Logo

Miehet kukistivat Lohjan, naiset Porin ja Kotkan naiset Haminan

Miesten 2. kierros Lo-Te (Lohja)- SMASH 1-3

Miehet saivat liikkeelle jälleen iskukykyisen joukkueen kun ykkösenä pelasi Vladimir Ivanov, kakkosena Timo Nieminen ja kolmosena Mika Kosonen. Ykkösten ottelussa Vladimir kohtasi Joni Turusen. Turunen pelasi hyvän ottelun mutta taipui numeroin 6-3,6-3. Kakkosten ottelussa aktiiviuransa ammattipelaajana koulunpenkkiin vaihtanut Timo haki vielä hiukan pelituntumaa ja hyvin pelannut Alex Hedman korjasi voiton luvuin 6-1,4-6,10-7. Kolmosten ottelussa Mika Kosonen pelasi vahvasti ja voitti Mikael Anttisen 6-4,7-5. 4- pelissä Vladimir ja Timo voittivat tiukan enimmäisen erän jälkeen Turusen ja Hedmanin luvuin 7-6,6-1. Näin Smashin miehet avasivat pistesaldonsa tämän kauden osalta.

Naisten 1. kierros SMASH- PVS (Pori) 3-0

Naisten liigajoukkue lähti avauskierrokselle ilman ykköspelaajaansa Piia Suomalaista, joka on pitkällä Pohjois-Amerikan kiertueella. Pelaavana varakapteenina joukkueessa toimiva Hanna Tolonen on osoittanut olevansa jälleen hyvässä kunnossa, eikä antanut ykkösten ottelussa mahdollisuuksia Porin Anni Hietaniemelle. Numerot selvästi Hannalle 6-2,6-1. Kakkosten ottelussa kohtasivat viimeaikoina hienoja otteita esittänyt Kristina Parviainen ja nuorempana Smashia edustanut Ninni Hietaniemi. Kristinalla oli alla viikon harjoittelu Venäjällä ja peli kulki mukavasti. Voittolukemat Kristinalle 6-3,6-4. 4- pelissä Hanna ja Kristina päihittivät tiukasti Ninnin ja Juulia Mannerin numeroin 4-6,6-3,10-7. Näin liigan avauspisteet kotijoukkueelle.

Naisten 1. kierros HmTS (Hamina)- SMASH-KOTKA 0-3

Smash-Kotka pelaa tällä kaudella kotiottelunsa Kotkassa. Tämä on erittäin hieno asia, koska esim. medianäkyvyys SM- liigalla on aivan eri tasolla pienemmillä paikkakunnilla. Lisäksi kotkalaiset pääsevät kannustamaan omiaan omaan halliinsa. Kotkalaisilla on tälle kaudelle myös marssittaa kentälle täysin kotkalainen joukkue kun ykkösenä häärii kokenut Nina Saarelainen. Ninan joukkuetoverit eivät häikäise iän tuomalla kokemuksella, mutta sen sijaan tarmokkuudella ja yrittelijäisyydellä sitäkin enemmän. Joukkueen muut pelaajat ovat nimittäin vuonna 2000 syntynyt Venla Ahti, sekä vuonna 2002 syntynyt Ella Haavisto. Eilisessä ottelussa Nina vei kotkalaiset johtoon Kymenlaakson paikallisottelussa kukistamalla Iina Soikkelin luvuin 4-6,6-1,7-6. Tämän jälkeen Ella Haavisto vei tavoilleen uskollisesti hurjalla liikkumisella ja mahtavalla tsempillä kotkalaiset jo 2-0 johtoon kukistamalla Janna Tanskasen 6-3,7-5. Lopulta Nina ja Ella voittivat vielä 4- pelin. Janna ja Anni Soikkeli kukistuivat numeroin 6-3,6-1. Näin myös kotkalaiset avasivat heti kättelyssä pistesaldonsa.