Töihin Suomen suurimpaan mailapeliseuraan? Haemme toimintamme laajentuessa tapahtumavastaavaa, päätoimipaikkana Helsinki. Hakuaika päättyy tämän viikon perjantaina!

13.11.2019

Tehtäviin kuuluu Smash ry:n seuratoiminnan, lajitapahtumien ja -kilpailujen (tennis, sulkapallo, squash, padel, pingis ja racketlon) suunnittelu ja järjestäminen. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Toiminnan laajentuessa Suomen suurin mailapeliseura Smash ry hakee tapahtumavastaavaa - päätoimipaikkana Helsingin toimipiste
 
Tapahtumavastaavan tehtäviin kuuluu eri lajien (tennis, sulkapallo, squash, padel, pingis ja racketlon) seuratoiminnan, tapahtumien ja kilpailujen ideointi, suunnittelu, kehittäminen ja järjestäminen sekä hallinnointi yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Hakijan vastuualueita voidaan mahdollisesti muokata hakijan toiveiden sekä erikoisosaamisen mukaan.

Tarjoamme hyvät työolosuhteet, työntekijän omaa kehittymistä tukevan ympäristön ja kollegat sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Odotamme valittavalta henkilöltä ulospäinsuuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, liikunta-alan koulutusta ja intohimoa mailapeleihin.

Työsopimus on määräaikainen 1.1.-31.12.2020. On kuitenkin mahdollista, että työsuhde jatkuu tämän jälkeenkin. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputöitä.

Lisätietoja sekä vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 15.11.2019 mennessä Smash ry:n toiminnanjohtaja Tapio Totrolle p. 040 511 0666, tapio.totro@finlandtennis.com.
 

Smash ry on Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa toimiva tennis-, sulkapallo-, squash-, padel-, racketlon- ja pöytätennisseura, joka edistää sekä harrastus- että kilpailutoimintaa edellä mainittujen lajien parissa. Toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa yli 2000 jäsenelle. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös lajien harrastajalle.