TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

19.3.2012

Osallistujia ennätysmäärä

TimanttiTourin kevään kolmas osakilpailu pelattiin lauantaina Helsingissä. Osallistujia oli midien ja minien sarjoissa yhteensä 41, mikä on kisojen kautta aikojen suurin määrä. Midejä oli 19 minejä 22. Naapuriseura GVLK:sta oli mukana kahdeksan pelaajaa ja Smash-Espoosta yksi.

Mideissä vihreillä palloilla pelatun sarjan voitti Aatos Jauhiainen. Finaalissa kaatui Eemeli Sipilä 6-4. Semeihin ylsivät Anna Krivokolysko ja Sebastian Vaskelainen. Oranssilla pallolla pelattiin kahdessa lohkossa. A-lohkon ykkönen oli Max Gardemeister, kakkonen Luna Bremer (GVLK) ja kolmonen Robi Lassila. B-lohkon voitti Jeri Lassila, kakkonen oli Zoja Mokrosova ja kolmas Panu Kallioniemi (GVLK).

Mineissä pelattiin neljässä lohkossa. A-lohkon voitti Jeri Lassila, B-lohkon Akseli Holopainen, C-lohkon Robi Lassila ja D-lohkon Keke Peltomaa.

Kiitokset kaikille vanhemmille osallistumisesta järjestelyihin!

Seuraava osakilpailu pelataan 28.4. Kaikki mukaan!