TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

9.1.2011

Midien ja minien pallokarkeloissa

TimanttiTourin kevään ensimmäinen osakilpailu pelattiin lauantaina Helsingissä. Pidot olivat pienet, mutta peli sitäkin parempaa. Nähtiin taas erinomaisia palloralleja, ja vaikka voitto menikin aina toiselle pelaajalle, tasaväkiset pisteet jäivät kovasti katsojan mieleen. Pieniin pitoihin - mukana oli sekä mideissä että mineissä 4 pelaajaa - vaikutti varmasti se, että lomakausi käy vielä kuumana ennen koulujen alkamista.

Mideissä pelaajat saivat kunnian korkata kisailun . Sebastian Vaskelainen ja Malin Sinkko sekä Joakim Söderberg ja Joonas Pesonen pelasivat uuden hallian kunniaksi "oikean" ottelun paras kolmesta -menetelmällä, ja voiton korjasivat selvänumeroisesti mutteivät helposti Sebastian ja Joakim.

Mineissä Sebastian, Malin, Rania Kinnunen ja Velipekka Koivunen osoittivat hyvän pelaajan asennetta ja mätkivät menemään huikeita palloralleja. Vastustajan juoksuttaminen, kierteen käyttö, yläkauttasyöttö, verkolla pelaaminen ja pisteiden tuomitseminen itsenäisesti oli kehittynyt sitten viime nähdyn. Taisesesssa kaikki kaikkia vastaan -turnauksessa pelattiin urakalla kaksi kierrosta, Rania ja Sebastian kahmivat 5 voittoa.

 

Seuraava TimanttiTourin osakilpailu on 5.2. Kaikki silloin suurella joukolla mukaan!