Varistossa menestystä Smashilaisille

2.7.2009

Juhamo, Ritari ja R. Nikander luokkavoittoihin

Viime viikonloppuna pelattiin kansallisia kilpailuja ympäri Suomen. Parhaiten Smashilaiset menestyivät Varistossa, jossa luokkavoittoihin ylsivät A3- luokassa Ville Juhamo, C- luokassa Jouni Ritari ja P13 sarjassa Rasmus Nikander.

Uutisointi kisoista Smashin sivuilla on kesän aikana pienimuotoisempaa kuin talvikaudella mutta kannattaa seurata Smashilaisten edesottamuksia sivuilta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Parhaillaan on Oulussa menossa yleisten luokkien SM- kilpailut, jossa Cecilia Estlander on selvittänyt tiensä jo 2- pelin välieriin ja seka 4- pelin finaaliin.

Lisäksi kansainvälisiä kilpailuja kiertävien Smashilaisten edesottamuksia voi seurata osoitteista:
Piia Suomalainen, Cecilia Estlander, Katja Verho, Timo Nieminen ym./ www.itftennis.com
Julianna Heino, Hanna Tolonen, Petra Piirtola, Aaro Heimonen, Nicolas Nietosvaara, Rasmus Lindström, Otto Päivinen ym./ www.tenniseurope.org