Osallistu Zenniz-syöttökilpailuun Finland Tennis Clubilla toukokuun aikana ja voit voittaa ilmaisen viikonloppukurssin Vierumäellä!

29.4.2016

Aktivoi omat Zenniz-tunnuksesi ja testaa, oletko hallin kovin syöttäjä?

Osallistu Zenniz -syöttökilpailuun!

Jokaisen tennisharrastajan kannattaa nyt käydä kokeilemassa omaa syöttönopeuttaan, sillä kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 325,00€:n arvoinen viikonloppukurssi Suomen Urheiluopistolle, Vierumäelle. Tenniskurssi pitää sisällään valmennuksen lisäksi myös majoituksen ja ruokailut. Kurssin ajankohdan voittaja voi valita itse.

Miesten ja naisten sarjojen voittajille on maineen ja kunnian lisäksi palkintona 75€:n arvoinen lahjakortti Tennis Warehouse -verkkokauppaan.

Ohjeet kilpailua varten:

1. Kirjaudu omalla käyttäjätunnuksellasi Zenniz -kentälle. Täältä löydät listan tennishalleista, joissa laitteet ovat käytössä.
2. Sisään kirjauduttuasi valitse ruudulta “Practice serve” ja “No target area”. Paina ok.
3. Voit syöttää niin monta syöttöä kuin haluat.*
4. Kun olet valmis, niin ota kuva laitteen näytöstä ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen syotto@zenniz.com. Näytöllä oleva kohta “Fastest serve” lasketaan tuloksesi nopeimmasta syötöstäsi. Laita sähköpostiin myös varmuuden vuoksi Zenniz -käyttäjätunnuksesi ja oma nimesi.

Halutessasi voit tietysti jakaa tuloksesi myös Zenniz Facebook -sivuilla ja kaikille oman tuloksensa jakaneille annamme viisi tuntia maksutonta käyttöaikaa Zenniz-laitteella.

Kilpailu alkaa 1.5.2016 ja päättyy 31.5.2016. Voittajat julkaistaan Zenniz Facebook -sivuilla 2.6 ja voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Täältä voit seurata kilpailun etenemistä sitä mukaa kun uusia tuloksia ilmoitetaan.

 

Lue lisää Zenniz-järjestelmän käytöstä Finland Tennis Clubilla täältä