Lasten Team Sportia Sulkapalloleirit kesällä 2023

TEAM SPORTIA SULKAPALLOLEIRIT LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ KESÄLLÄ 2023

 

Tänä kesänä tutun mailapelileirin rinnalle sulkapallo saa oman kesäleirinsä, joka painottuu entistä enemmän lajiharjoitteluun! Leiripäivä sisältää ainakin 2,5 tuntia sulkapalloa ja 2,5 tuntia muuta ohjattua toimintaa kuten muita urheilulajeja, leikkejä sekä pelejä. Viimeisenä päivänä pelataan turnaus. Osallistujille tarjotaan lämmin lounas hallimme tiloissa. Leirit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ja ne pidetään ma - pe klo 9.00-15.00. Kurssit järjestetään viikoilla 23 ja 24.

 

Hinnat: 230€/viikko

 

Alennuskategoriat:
- Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 195€/viikko.
- Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 207€/viikko. Alennukset eivät ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen.

Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

 

Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme suoraan allaolevien linkkien kautta viimeistään kurssiviikkoa edeltävän viikon sunnuntaina:

Viikon 23 TEAM SPORTIA Sulkapalloleiri

Viikon 24 TEAM SPORTIA Sulkapalloleiri

Ilmoittautumalla hyväksyt sivun alaosasta löytyvät kurssiehdot

 

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Osallistujille lähetetään leirikirje sähköpostilla viikkoa ennen leiriä (leiriä edeltävänä maanantaina).
 

Ota kurssille mukaan:

  • maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • sisäpelikengät, sekä ulkopeleihin sopivat kengät
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Lisätiedot: Julia Vedenoja julia.vedenoja@smash.fi

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki
(400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta).

 

 

Tutustu myös muiden lajien lasten kesäkurssitarjontaan alla olevista linkeistä:

Mailapelileirit

Padelleiri

Pingisleirit

TennisleiritTapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:


www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Smash ry:n kesä 2023 Leiri- ja kurssiehdot


 

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU:

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla viikkoa ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA-kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash@smash.fi

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash@smash.fi

 

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS:

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN:

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

VALOKUVAUS:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smash.fi