Kilpailut

SQUASHIN ELIITTITURNAUS
SMASH SATELLITE 2019
SMASH CENTER 31.8.-1.9.2019

Kilpailuluokat: Eliitti miehet ja naiset (PSA Satellite) ja alempia luokkia osallistujamäärän mukaan.
Paikka: Smash Center, Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Uudet kentät 3-5.
Pelitapa: PARS-11, paras viidestä, kaikki sijat pyritään pelaamaan osallistujamääristä riippuen.
Ilmoittautuminen: Early Bird-kisamaksu 40 €, umpeutuu 17.8.2019. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 26.8.2019. Normaali kisamaksu 43 €. Ilmoittautuminen: https://finland.clublocker.com
Kaaviot: Keskiviikkona 28.8.2019 klo 18.00 mennessä.
Kilpailumaksu: 43 €
Pallo: Dunlop Pro
Palkinnot: Eliitti rahapalkinnot (1000$+1000$), muut luokat tavarapalkintoja
Tuomarointi: Edellisen ottelun pelaajat yhdessä.
Kilpailutoimikunta: Ari Ahokas puh. 040-5037460 kilpailujen johtaja,
Tomi Niinimäki päätuomari
Majoitus: Hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki.
Puh. 09 31911, reception@rantapuisto.fi, www.rantapuisto.fi
Standard huone 92€/vrk/1hlö, 102€/vrk/2hlöä. Etukoodi Smash.
Lisätietoja: www.squash.fi

Squashliiton lohkosarja Capital Squash - uusi sarja kaikille squashin harrastajille

Squashliitto on avannut helmikuussa 2019 pääkaupunkiseudulle oman Club Locker -lohkosarjan nimeltään Capital Squash. Lohkosarja on matalan kynnyksen ”kisasarja” kaikenlaisille squashin harrastajille tasoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tarkoituksena on tarjota harrastajille helppo tapa tavata ja pelata erilaisten ihmisten kanssa ja liikkua aktiivisemmin eri hallien välillä. Tavoitteena on siis lisätä squashin kuluttamista ja tehdä siitä mielekkäämpää!

Capital Squashin avulla pääset mittaamaan tasosi pääkaupunkiseudulla erilaisia pelaajia vastaan ja nouset ylöspäin menestyksen mukaisesti. Joka kuukausi vaihtuvat neljä vastustajaa, joiden kanssa itse sovit molemmille sopivan peliajan ja -paikan. Capital Squash on Squashliiton ylläpitämä ilmainen palvelu.

Liity Capital Squashiin Club Lockerin kautta:

Tulossa Sportia-Harrastaja Squash -Tour, seuraa ilmoittelua!