Squash

Squashvalmennusta ja peruskursseja aikuisille ja lapsille tarjolla kaudella 2019-2020 - lue lisää Valmennus ja kurssit -sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Squashliiton lohkosarja Capital Squash - uusi sarja kaikille squashin harrastajille

Squashliitto on avannut helmikuussa 2019 pääkaupunkiseudulle oman Club Locker -lohkosarjan nimeltään Capital Squash. Lohkosarja on matalan kynnyksen ”kisasarja” kaikenlaisille squashin harrastajille tasoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tarkoituksena on tarjota harrastajille helppo tapa tavata ja pelata erilaisten ihmisten kanssa ja liikkua aktiivisemmin eri hallien välillä. Tavoitteena on siis lisätä squashin kuluttamista ja tehdä siitä mielekkäämpää!

Capital Squashin avulla pääset mittaamaan tasosi pääkaupunkiseudulla erilaisia pelaajia vastaan ja nouset ylöspäin menestyksen mukaisesti. Joka kuukausi vaihtuvat neljä vastustajaa, joiden kanssa itse sovit molemmille sopivan peliajan ja -paikan. Capital Squash on Squashliiton ylläpitämä ilmainen palvelu.

Liity Capital Squashiin Club Lockerin kautta:

Miksi kössi on se oikea laji?

Squash on vauhdikas ja monipuolinen mailapeli, jota pelataan nykyisin jo 188 maassa. Suomessa pelaajia on noin 14 500 aikuista ja noin 1000 alle 19-vuotiasta junioria. Kuntoiluna ja terveysliikuntana squash on kaikenikäisille erinomainen laji, joka ylläpitää tutkitusti monipuolisesti fyysistä toimintakykyä. Useamman kerran viikossa pelaamalla kestävyys paranee normaalikuntoisella nopeammin kuin lenkkeilyssä ja samalla paranee jalkojen ja keskivartalon voima / liikkuvuus. Positiivisia vaikutuksia on myös reagointikykyyn ja nopeusominaisuuksiin.

Squash on monelle aivan uudenlainen elämys, vaikka mailapeleistä olisikin muuten kokemusta. Hikeä, itsensä voittamista ja onnistumisen elämyksiä on tarjolla kaikille, ja vauhti, sosiaalisuus ja omalaisensa mailatekniikat tarjoavat kokeneemmallekin konkarille taatusti uusia haasteita ja kokemuksia. Kehittyneet välineet, kevyet mailat ja erilaiset pallot mahdollistavat onnistumisen elämyksen kenelle tahansa. Squash koukuttaa kuin paraskin pleikkapeli ja saa kaikenikäiset mukaan liikkumaan hauskan lajin pariin.