Squash

18.3.2020 - päivitetty / updated 7.5.2020

Olemme keskeyttäneet kaiken valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminnan toimipaikoissamme keskiviikosta 18.3. alkaen 31.5.2020 saakka lukuunottamatta tenniksen kilpavalmennuksen harjoittelua ulkokentillä toukokuussa. Seuran kesätoiminta käynnistyy 1.6.2020. Lue lisää tästä.

Smash Center ja Olarin tennishalli pidetään toistaiseksi auki. Pelaamaan voi tulla erikoisjärjestelyin, joista voi lukea tarkemmin tästä tiedotteesta. Seuraa koronavirus-tilannetta ja sen vaikutusta toimintaamme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.

- - - -

We have suspended all our trainings, courses and events starting on 18 March until 31 May 2020, except the competitive tennis training (kilpavalmennus) that is organized on outside courts in May. Summer activities start on 1 June. Read more here.

Smash Center and Olarin tennishalli are open for the time being. Squash courts, changing rooms and showers are closed but other courts are open and playing is allowed by special arrangements, eg maximum 4 players are allowed on one court at a time. Read more here. Please follow the coronavirus information on our smash.fi -website on section Uutisia/News.

Squashvalmennusta ja peruskursseja aikuisille ja lapsille tarjolla kaudella 2020-2021 - lue lisää Valmennus ja kurssit -sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2019 Smash Centeriin asennettiin kolme uutta takalasiseinäistä squashkenttää sulkapallokenttien 3-5 tilalle. Tervetuloa testaamaan uusia kenttiä! Varaukset nettivaraimella.Squashliiton lohkosarja Capital Squash - uusi sarja kaikille squashin harrastajille

Squashliitto on avannut helmikuussa 2019 pääkaupunkiseudulle oman Club Locker -lohkosarjan nimeltään Capital Squash. Lohkosarja on matalan kynnyksen ”kisasarja” kaikenlaisille squashin harrastajille tasoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tarkoituksena on tarjota harrastajille helppo tapa tavata ja pelata erilaisten ihmisten kanssa ja liikkua aktiivisemmin eri hallien välillä. Tavoitteena on siis lisätä squashin kuluttamista ja tehdä siitä mielekkäämpää!

Capital Squashin avulla pääset mittaamaan tasosi pääkaupunkiseudulla erilaisia pelaajia vastaan ja nouset ylöspäin menestyksen mukaisesti. Joka kuukausi vaihtuvat neljä vastustajaa, joiden kanssa itse sovit molemmille sopivan peliajan ja -paikan. Capital Squash on Squashliiton ylläpitämä ilmainen palvelu. 

Liity Capital Squashiin Club Lockerin kautta:

https://clublocker.com/static/sign-up-box-league/?id=5872&currentSeason=trueMiksi kössi on se oikea laji?

Squash on vauhdikas ja monipuolinen mailapeli, jota pelataan nykyisin jo 188 maassa. Suomessa pelaajia on noin 14 500 aikuista ja noin 1000 alle 19-vuotiasta junioria. Kuntoiluna ja terveysliikuntana squash on kaikenikäisille erinomainen laji, joka ylläpitää tutkitusti monipuolisesti fyysistä toimintakykyä. Useamman kerran viikossa pelaamalla kestävyys paranee normaalikuntoisella nopeammin kuin lenkkeilyssä ja samalla paranee jalkojen ja keskivartalon voima / liikkuvuus. Positiivisia vaikutuksia on myös reagointikykyyn ja nopeusominaisuuksiin.

Squash on monelle aivan uudenlainen elämys, vaikka mailapeleistä olisikin muuten kokemusta. Hikeä, itsensä voittamista ja onnistumisen elämyksiä on tarjolla kaikille, ja vauhti, sosiaalisuus ja omalaisensa mailatekniikat tarjoavat kokeneemmallekin konkarille taatusti uusia haasteita ja kokemuksia. Kehittyneet välineet, kevyet mailat ja erilaiset pallot mahdollistavat onnistumisen elämyksen kenelle tahansa. Squash koukuttaa kuin paraskin pleikkapeli ja saa kaikenikäiset mukaan liikkumaan hauskan lajin pariin.