Squash

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

24.2.2021

Koronarajoituksemme jatkuvat 31.3. asti. Juniorivalmennustunnit pidetään kaikissa lajeissamme (tennis, sulkapallo, squash, pingis ja padel) lukuun ottamatta perhetennistä. Aikuisvalmennus jatkuu vain tenniksessä muiden lajien aikuisvalmennuksen ollessa edelleen tauolla ainakin maaliskuun loppuun asti. Valmennukseen osallistuvilla on oikeus olla osallistumatta valmennukseen. Kurssit, tapahtumat ja kilpailut on peruttu 31.3. saakka. Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti, mutta maaliskuun vakiovuorot voi peruuttaa koronatilanteen vuoksi kaikki kerralla kuluitta pe 5.3. mennessä asiakaspalveluumme sähköpostilla fite@finlandtennis.com. Lue lisää tästä.

Our coronavirus restrictions continue until 31 March. Junior coaching activities continue in all our sports (tennis, badminton, squash, table tennis and padel) except family tennis. For adults, only tennis coaching activities continue - in our other sports they are suspended at least until the end of March. Those who attend coaching may cancel their participation. Courses, events and tournaments are cancelled until 31 MarchRegular court bookings (”vakiovuorot”) are valid in the normal manner, but March bookings can be cancelled because of the coronavirus all at the same time without charges by 5 March to our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com. Read more here.

Julkaisemme Helsingin kevätkauden 2021 kurssit ja tapahtumat tapahtumajärjestelmässämme heti kun koronatilanne sallii niiden järjestämisen:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Squashvalmennusta ja peruskursseja aikuisille ja lapsille tarjolla kaudella 2020-2021 - lue lisää Valmennus ja kurssit -sivulta ja ilmoittaudu mukaan!


Squashliiton lohkosarja Capital Squash - uusi sarja kaikille squashin harrastajille

Squashliitto on avannut helmikuussa 2019 pääkaupunkiseudulle oman Club Locker -lohkosarjan nimeltään Capital Squash. Lohkosarja on matalan kynnyksen ”kisasarja” kaikenlaisille squashin harrastajille tasoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tarkoituksena on tarjota harrastajille helppo tapa tavata ja pelata erilaisten ihmisten kanssa ja liikkua aktiivisemmin eri hallien välillä. Tavoitteena on siis lisätä squashin kuluttamista ja tehdä siitä mielekkäämpää!

Capital Squashin avulla pääset mittaamaan tasosi pääkaupunkiseudulla erilaisia pelaajia vastaan ja nouset ylöspäin menestyksen mukaisesti. Joka kuukausi vaihtuvat neljä vastustajaa, joiden kanssa itse sovit molemmille sopivan peliajan ja -paikan. Capital Squash on Squashliiton ylläpitämä ilmainen palvelu. 

Liity Capital Squashiin Club Lockerin kautta:

https://clublocker.com/static/sign-up-box-league/?id=5872&currentSeason=trueMiksi kössi on se oikea laji?

Squash on vauhdikas ja monipuolinen mailapeli, jota pelataan nykyisin jo 188 maassa. Suomessa pelaajia on noin 14 500 aikuista ja noin 1000 alle 19-vuotiasta junioria. Kuntoiluna ja terveysliikuntana squash on kaikenikäisille erinomainen laji, joka ylläpitää tutkitusti monipuolisesti fyysistä toimintakykyä. Useamman kerran viikossa pelaamalla kestävyys paranee normaalikuntoisella nopeammin kuin lenkkeilyssä ja samalla paranee jalkojen ja keskivartalon voima / liikkuvuus. Positiivisia vaikutuksia on myös reagointikykyyn ja nopeusominaisuuksiin.

Squash on monelle aivan uudenlainen elämys, vaikka mailapeleistä olisikin muuten kokemusta. Hikeä, itsensä voittamista ja onnistumisen elämyksiä on tarjolla kaikille, ja vauhti, sosiaalisuus ja omalaisensa mailatekniikat tarjoavat kokeneemmallekin konkarille taatusti uusia haasteita ja kokemuksia. Kehittyneet välineet, kevyet mailat ja erilaiset pallot mahdollistavat onnistumisen elämyksen kenelle tahansa. Squash koukuttaa kuin paraskin pleikkapeli ja saa kaikenikäiset mukaan liikkumaan hauskan lajin pariin.