Tunnelmia ja kuvia juhlista

Näin juhlittiin Smashin 40-vuotispäiviä Hotelli Rantapuistossa 6.10.2018!

Smash ry:n 40-vuotisjuhlia juhlittiin 135 vieraan yhteisvoimin lauantaina 6.10.2018 Hotelli Rantapuistossa, Helsingin Vuosaaren Ramsinniemessä.

Vieraiden saapuessa juhlapaikalle kättelivät Smash ry:n puheenjohtaja Sam Nieminen ja toiminnanjohtaja Tapio "Tabu" Totro sekä Finland Tennis Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Lähdesmäki vieraat ja toivottavat heidät tervetulleiksi juhliin. Seremoniamestari Janne Eerikäinen avasi illan, Sam Nieminen jatkoi juhlapuheellaan ja 40-vuotiaalle Smashille nostettiin yhteinen malja. Kippis!

Maljan jälkeen kuulimme maailman ensiesityksenä maamme huippujazzmuusikoiden esittämänä ”SMASH!”-biisin, jonka jazzrumpali ja säveltäjä Teppo Mäkynen teki varta vasta Smashia ja 40-vuotisjuhlia varten. Teppo esitti kappaleensa muiden Smashin muusikkotennispelaajien Mikko Karjalaisen (trumpetti), Riitta Paakin (piano) ja Joonas Tuurin (basso) kanssa. Kiitos Smash Jazz Quartetille elämyksestä!

Tunnelmallisen esityksen jälkeen nautittiin illallisen ensimmäinen ruokalaji: paahdettua punajuurta ja savustettua smetanaa. Ennen pääruokaa saimme nauttia vielä uudelleen Smash Jazz Quartetin esiintymisestä, jonka jälkeen oli tarjolla pääruoka: ylikypsää häränrintaa ja tummaa mustaherukkakastiketta.

Pääruoan jälkeen kuulimme Smashin entisten puheenjohtajien Lars Sjömanin (puheenjohtajana vuosina 1981-83), Jarkko Eskolan (puheenjohtajana vuosina 1984-1991) ja Heikki Kovasen (puheenjohtajana vuosina 2002-2014) muistoja ja tarinoita menneiltä vuosilta. Kiitos kaikille puheenjohtajille inspiroivista, ajatuksia herättäneistä ja hauskoista puheista!

Kuusenkerkkäpannacotta-jälkiruoan sekä kahvien ja avecien jälkeen saimme kuulla seremoniamestari ja toimittaja Janne Eerikäisen sekä Smash ry:n toiminnanjohtaja Tapio Totron yhteisen kuvauksen Smash ry:n 40-vuotishistoriasta ja katsella kuvia vuosien varrelta. Kiitos Tabulle ja Jannelle matkasta vuosien taakse! Mikäli sinulla ei ole vielä omaa historiikkia, voit hankkia sen Smash Centerin kassalta, hinta vain 5 euroa!

Historiikkiesityksen jälkeen kuulimme Tennisliiton hallituksen puheenjohtajan Toni Pokelan terveiset ja onnittelut Smashille. Yhdessä Tennisliiton toimitusjohtajan Teemu Purhon sekä Smash ry:n puheenjohtajan Sam Niemisen kanssa hän jakoi Tennisliiton ansiomerkit ansioituneille jäsenille. Katso tästä ansiomerkkien saajat sekä niiden myöntämisperusteet. Onnittelut kaikille ansiomerkein saaneille ja suuri kiitos merkittävästä seuratyöstä!

Tennisliitto jako Smashille myös uuden kiertopalkinnon kiitokseksi seuran ja tenniksen eteen tehdystä arvokkaasta työstä. Kiertopalkinto symboloi yhdessä tekemisen merkitystä.

Myös Tennisliiton Naisvaliokunta palkitsi 40-vuotiasta Smashiä lahjoittamalla 200 euron stipendin lahjakkaalle tyttöpelaajalle, jonka seura valitsee myöhemmin. Helena Lähdesmäelle ja Naisvaliokunnalle lämmin kiitos stipendistä!

Puheiden jälkeen alkoi varsinainen juhlinta: lavalle nousi bilebändi Riitta & Rakkauden Tosi! Tanssilattia oli täynnä koko illan, tunnelma tiivis ja baarikin oli jo avattu aikaisemmin. Valomerkki taisi tulla liian aikaisin…!

Kiitos kaikille vieraille ja esiintyjille – näemme taas näissä merkeissä kymmenen vuoden päästä!