Smash ry:n 40-vuotisjuhla lauantaina 6.10.2018

Smash ry:n 40-vuotisjuhla Hotelli Rantapuistossa
lauantaina 6.10.2018 klo 18:30 - 01:30.

Smash ry juhlii tänä vuonna 40 vuoden mittaista taivaltansa! Juhlavuoden synttärijuhlinta huipentuu lauantaina 6. lokakuuta järjestettävään aikuisten iltajuhlaan Hotelli Rantapuistossa! Hotelli Rantapuisto sijaitsee kauniilla paikalla Vuosaaressa, Ramsinniemessä, osoitteessa Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki.

JuhlaiIlan ohjelmassa luvassa mm:
- kolmen ruokalajin illallinen juomineen (kuohuviini, kaksi kaatoa viiniä, kahvi + avec)
- Smash-historiikin julkistaminen ja jako
- ansiomerkkien jako ja palkitseminen
- vapaa sana
- elävää jazz- ja bilemusiikkia ja tanssia
- hyvää seuraa, mukavia muistoja ja katsaus tulevaan

Illalliskortin hinta 70 € / hlö. Pukeutuminen smart casual. Ilmoittautuneet voivat vapaasti sijoittua istumaan juhlissa Smash ry:n jäsenille tarkoitettuihin pöytiin.

Tervetuloa mukaan nauttimaan upeasta illasta hyvässä seurassa!

Ilmoittaudu juhlaan alla olevalla lomakkeella viimeistään to 20.9.2018. Osallistuminen 70€/hlö tulee maksaa Smash Centerin kassalle myös viimeistään to 20.9.2018 ja samoin mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään to 20.9.2018. Voit ilmoittautua juhlaan myös Smash Centerin kassalla. Paikkoja rajoitetusti. Muutoksissa ja peruutuksissa ota yhteyttä Smash Centerin asiakaspalveluun fite@finlandtennis.com tai puh. 09-3417130.

Mikäli haluat maksaa osallistumisesi laskulla, ota yhteyttä Smashin toimistoon viimeistään 20.9.2018 smash@smashtennis.fi.

Mikäli haluat yöpyä juhlien yhteydessä Hotelli Rantapuistossa, ota yhteyttä suoraan hotellin reception@rantapuisto.fi tai puh. 09 31911. Lisätietoja hotellista www.rantapuisto.fi

Ilmoittautuminen Smash ry:n 40-vuotisjuhlaan la 6.10.2018

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Smashin toiminta alkoi vuonna 1978, kun Myllypuron Tenniskeskuksessa (nykyinen Smash Center) perustettiin Smash-Tennis ry. Vuoden 2017 alkupuolella Smash-Tennis ry muutti nimensä Smash ry:ksi tavoitteenaan palvella paremmin myös muiden mailapelien kuin tenniksen harrastajia ja valmennettavia. Tänään Suomen suurin mailapeliseura Smash ry tarjoaa kursseja ja valmennusta tenniksen lisäksi sulkapallossa, padelissa, squashissa ja pingiksessä.