Smash-päivä jäsenille 21.3.2020 - teemana fysiikkavalmennus

HUOM!

Tämä jäsenpäivä on peruttu, pyrimme järjestämään uuden koronavirustilanteen rauhoituttua!

Haluaisitko saada uusia ulottuvuuksia treenaamiseen tai löytää kadonneen pelikuntosi?

Vai kaipaatko monipuolisempaa harjoittelua juuri mailapeleihin sopivilla tavoilla vai ovatko erilaiset rasitusvammat jatkuvasti kiusanasi?

Lauantaina 21.3. Smash esittelee koko jäsenistölle suunnatun, uuden fyysisen valmennuksen konseptin.

Smash-fysiikka on monipuolinen kokonaisuus fyysistä harjoittelua, palautumisen tehostamista sekä fysioterapeuttista osaamista. Smash-fysiikkaan voivat osallistua kaikki eritasoiset  ja -ikäiset pelaajat. Tästä kokonaisuudesta jokainen löytää varmasti omansa.

Tule siis kuuntelemaan, mitä uutta ja erinomaista seurasi tarjoaa juuri sinulle!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Osallistujilla on samalla mahdollisuus esittää kysymyksiä ja toiveita fyysisestä harjoittelusta seurassamme.

Aikataulu

Klo 11.00 Smashin fysiikkavalmennuksen konseptin esittely - Lotta Vuorela, tapahtumakoordinaattori, Smash

Klo 11.15 – 11.45 Fyysisen viikkoharjoittelun sisällöt ja toteutus Smashille - Jaakko-Antti Peltola, Sport Lab Oy

Klo 11.45 - 12.15 Mailapelien fyysiset vaatimukset ja fysioterapiapalvelut Smashissa - Fysioterapeutti, valmentaja Pirpa Takki

Klo 12.20 – 12.50 Mailapelaajien jooga, maksuton demotunti (squashkenttä 2) - Kirsi Kankaanpää, Energiaa Arkeen

Jos joogaan on enemmän tulijoita, mitä ensimmäiselle tunnille mahtuu, pidetään toinen 30min tunti ensimmäisen tunnin perään.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 13.3. mennessä.

Lisätietoja; lotta.vuorela@finlandtennis.com