Päätoiminen padelvalmentaja

Smash ry on n. 2600 jäsenen muodostama Suomen suurin mailapeliyhteisö, joka toimii Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa. Tarjoamme valmennus-, kurssi-, tapahtuma- ja kilpailutoimintaa tenniksen, padelin, pöytätenniksen, sulkapallon, squashin ja racketlonin parissa. Seurassamme on noin 60 valmentajaa sekä toimiva organisaatio seuran hallinnon eri osa-alueilla. Haluamme jatkaa seuramme padeltoiminnan laadun kehittämistä, tarjotaksemme kaikenikäisille pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet elinikäiseen harrastukseen tai mahdollisuuden kehittyä aina huippupelaajaksi asti myös padelissa. Osana Smash-Padelin toiminnan kehittämistä haemme seuraamme:

PÄÄTOIMISTA PADELVALMENTAJAA SISÄKAUDELLE 2022-2023
vuoden kestävällä määräaikaisella työsopimuksella

Päätoimisen padelvalmentajan työ alkaa elokuussa 2022, mutta aloitusaika voidaan sopia tarvittaessa erikseen. Työn tavoiteaika on 37,5 tuntia viikossa ja se jakautuu pääasiassa arkipäiviin maanantaista perjantaihin, mutta työ sisältää myös töitä arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Pääsääntöisinä työpaikkoina ovat Helsingin Smash Center ja Arena Center Myllypuro. Hallinnollisia töitä on mahdollista tehdä etänä. Lisätietoja seurastamme, toiminnastamme sekä toimipaikoistamme osoitteessa smash.fi.

Työnkuva muokkautuu hakijan vahvuuksien mukaan. Työtehtäviin kuuluu:

• Padelvalmennus
  • Padelvalmennuksen suunnittelu- ja kehittämisvastuu
  • Padeltoiminnan kehittäminen yhdessä Smashin organisaation kanssa strategian mukaisesti
  • Padelin sisäisten ja kansallisten kilpailujen sekä tapahtuminen järjestäminen seurakoordinaattorin ja mailapelivastaavan sekä Smash-Kotka Padelin kanssa
  • Padeltoiminnasta tiedottaminen jäsenistölle (tiedotteet, some ja nettisivut)
  • Muut työnantajan määrittämät työtehtävät sopimuksen mukaan

Toivomme sinulta:

• Vähintään 1-tason padelvalmentajakoulutusta tai kouluttautumista sopimuksen mukaan
  • Kokemusta sekä juniori- että aikuisvalmennuksesta
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä luovuutta, ideoita ja intohimoa padeliin ja toiminnan kehittämiseen ja halua oppia uutta
  • Kokemusta kokonaisuuksien hallinnasta
  • Englannin kielen taitoa
  • Muiden mailapelien osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme:

• Mielenkiintoisen ja haastavan työn, josta on mahdollisuus saada kokopäiväinen työ määräaikaisen työsopimuksen jälkeen
  • Hyvät puitteet toiminnalle Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa
  • Osaavan ja kannustavan työympäristön muiden mailapelivalmentajien sekä hallinto-organisaation kanssa Smash konsernissa
  • Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja seminaareihin
  • Hyvät henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään Smash ry:n toiminnanjohtajalle Tapio Totrolle osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com sunnuntaihin 10.7.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Totro p. 040 5110666.