Osa-aikainen asiakaspalvelu- ja kassatyöntekijä

Finland Tennis Oy:n mailapelikeskus Smash Center hakee asiakaspalvelu- ja kassatyöntekijää osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen

Onko sydämellinen asiakaspalvelu sinulle luontaista ja työskentely ihmisten parissa saa hymyn kasvoille? Oletko innostunut myynnistä ja kiinnostunut mailapeleistä? Tule meille Smash Centerille, Helsingin Itäkeskuksen lähistöllä sijaitsevan mailapelikeskuksen asiakaspalveluun osaksi lämminhenkistä ja liikunnallista työyhteisöä.

Asiakaspalvelu- ja kassatyöntekijänä vastaat ensisijaisesti onnistuneesta asiakaskokemuksesta, eli siitä että asiakkaamme lähtevät pelivuoronsa jälkeen tyytyväisenä pois ja palaavat mielellään uudelleen. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, kenttävuorojen ja vuokratarvikkeiden rahastusta kassalla, Pro Shopin tuotteiden myyntityötä ja yleisen siisteyden ylläpitoa asiakaspalvelupisteellä ja hallin ympäristössä.

Työsuhde on määräaikainen 31.5.2023 saakka. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa ja työtunteja on tarjolla 7,5-22,5 h viikossa. Arkisin aamuvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7.30-15.15 välille ja iltavuorot klo 14.45-22.15 välille.

Työ voi soveltua hyvin esimerkiksi opiskelijalle, jolla ei ole päivittäin läsnäolopakollisia opintoja.

Odotamme sinulta:

• Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntitehtävistä
  • Mahdollisuutta työskennellä joustavasti kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä
  • Paineensietokykyä ajoittain kiireisessä asiakaspalveluympäristössä
  • Perus IT-taitoja ja kykyä sisäistää uusia järjestelmiä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Työsuhde-etuina henkilökuntamme jäsenet saavat mm. alennuksia Pro Shopin tuotteista ja henkilökuntahintaiset kenttävuorot. Palkkaus Suomen ammattivalmentajien (SAVAL) työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.12.2022 mennessä Annika Kahiluodolle sähköpostilla osoitteeseen annika.kahiluoto@finlandtennis.com. Käsittelemme hakemuksia ja voimme haastatella hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja: Annika Kahiluoto puh. 040 7737147 (parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 10-17 välisenä aikana.)

Smash Center ja Finland Tennis Oy tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan eri mailapelien (tennis, sulkapallo, squash, padel ja pingis) parissa. Finland Tennis Oy tekee tiivistä yhteistyötä maamme suurimman mailapeliseuran Smash ry:n kanssa. Toimimme Helsingissä Itäkeskuksen lähistöllä sijaitsevassa Smash Centerissä (osoite Varikkotie 4, 00900 Helsinki) ja keskustassa kesäisin Kaisaniemen tenniskentillä sekä Espoossa Olarin Tennishallilla. Hallinnoimme myös Helsingin Arena Center Myllypuron padelkenttiä. Lue lisää www.smash.fi.