Mailapelien valmennus- ja kehityspäällikkö

Smash ry on n. 2600 jäsenen muodostama Suomen suurin mailapeliyhteisö, joka toimii Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa. Tarjoamme valmennus-, kurssi-, tapahtuma- ja kilpailutoimintaa tenniksen, padelin, pöytätenniksen, sulkapallon, squashin ja racketlonin parissa. Seurassamme on noin 60 valmentajaa sekä toimiva organisaatio seuran hallinnon eri osa-alueilla. Haluamme edelleen jatkaa seuramme toiminnan laadun kehittämistä, tarjotaksemme kaikenikäisille pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet elinikäiseen harrastukseen tai mahdollisuuden kehittyä aina huippupelaajaksi asti. Osana toimintamme kehittämistä haemme seuraamme:

MAILAPELIEN VALMENNUS- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Smash ry:n viiden mailapelilajin valmennus- ja kehityspäällikön tehtävä alkaa elokuussa 2022, mutta aloitusaika voidaan sopia tarvittaessa erikseen. Työaika on pääasiassa maanantaista perjantaihin, mutta työ sisältää myös viikonlopputöitä sekä arkisin iltatöitä. Valmennus- ja kehityspäällikkö toimii vastuuvalmentajien esihenkilönä ja pääsääntöisenä työpaikkana on Helsingin Smash Center (os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki). Hallinnollisia töitä on mahdollista tehdä osittain etänä. Lisätietoja seurastamme, toiminnastamme sekä toimipaikoistamme osoitteessa smash.fi.

Työnkuva muokkautuu hakijan vahvuuksien mukaan. Työtehtäviin kuuluu:

• Valmennuksen suunnittelu- ja kehittämisvastuu yhdessä vastuuvalmentajien kanssa ja toteutuksen seuranta
  • Mailapelitoiminnan kehittäminen yhdessä Smashin organisaation kanssa strategian mukaisesti
  • Valmentajien mentorointi kentällä
  • Muut työnantajan määrittämät työtehtävät sopimuksen mukaan

Toivomme sinulta:

• Vähintään valmentajakoulutusta tai koulutuksia mailapelilajeissa tai kouluttautumista sopimuksen mukaan, muu vähintään opistotasoinen koulutus katsotaan eduksi
  • Kokemusta valmentamisesta
  • Esihenkilötaitoja ja -kokemusta
  • Kokemusta ja osaamista projektien ja kokonaisuuksien hallinnasta
  • Johtamis- ja viestintäosaamista
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä luovuutta, ideoita ja intohimoa toiminnan kehittämiseen ja halua oppia uutta
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

• Mielenkiintoisen ja haastavan työn Suomen suurimmassa mailapeliseurassa
  • Hyvät puitteet toiminnalle Smash konsernissa pääkaupunkiseudulla
  • Osaavan ja kannustavan työympäristön muiden mailapelivalmentajien sekä hallinto-organisaation kanssa Smash konsernissa
  • Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja seminaareihin sekä jatkuvasti itsensä kehittämiseen
  • Hyvät henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään Smash ry:n toiminnanjohtajalle Tapio Totrolle osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com sunnuntaihin 10.7.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Totro p. 040 5110666.