Asiakaspalvelu- ja kassavastaava

Finland Tennis Oy:n mailapelikeskus Smash Center hakee asiakaspalvelu- ja kassavastaavaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelu kassalla, puhelimitse ja sähköpostilla, maksujen vastaanottaminen, varausten käsittely ja myynti sekä mailapelituotteiden myynti ja vuokraus. Tehtäviin kuuluu lisäksi päiväkassojen tarkastukset ja tilitykset, vakiovuorosopimusten hallinnointi, kenttävuorojen laskutus, asiakaspalautteiden ja reklamaatioiden käsittely, asiakaspalveluprosessien kehittäminen, asiakaspalvelutiimin esimiehenä toimiminen, tiimin muiden työntekijöiden perehdyttäminen ja opastaminen sekä heidän työvuorojensa suunnittelu. Tehtäviin kuuluu myös erilaisia hallin yleiseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Työaika sijoittuu kassapisteessä pääasiassa arkipäiviin klo 07:45-15:15 väliselle ajalle sekä muutaman kerran kuukaudessa iltoihin klo 14:45-22:15 väliselle ajalle. Työnkuvaan kuuluu myös ns. toimistopäiviä hallinnollisten tehtävien hoitamiseen 1-2 päivää viikossa. Toivomme hakijalta mahdollisuutta joustaa vuoroissa tilanteen mukaan. Kokonaistyöaika on 37,5 h viikossa.

Odotamme sinulta seuraavaa:

Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöstä ja niihin liittyvien prosessien kehittämisestä. Olet näppärä erilaisten järjestelmien kanssa ja pidät langat käsissäsi kiireisissäkin työtilanteissa. Olet palvelualtis, järjestelmällinen, huolellinen, joustava, vastuuntuntoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit hyvin myös tiimissä. Pidät asiakastyöstä ja olet myyntihenkinen, mutta myös hallinnollinen työ sujuu sinulta. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa, myös kirjoitettuna. Aikaisempi esimieskokemus ja mailapelien tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Lopullinen työnkuva räätälöidään hakijan vahvuuksien mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.12.2022 mennessä Annika Kahiluodolle sähköpostilla osoitteeseen annika.kahiluoto@finlandtennis.com. Käsittelemme hakemuksia ja voimme haastatella hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja: Annika Kahiluoto puh. 040 7737147 (parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 10-17 välisenä aikana.)

Smash Center ja Finland Tennis Oy tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan eri mailapelien (tennis, sulkapallo, squash, padel ja pingis) parissa. Finland Tennis Oy tekee tiivistä yhteistyötä maamme suurimman mailapeliseuran Smash ry:n kanssa. Toimimme Helsingissä Itäkeskuksen lähistöllä sijaitsevassa Smash Centerissä (osoite Varikkotie 4, 00900 Helsinki) ja keskustassa kesäisin Kaisaniemen tenniskentillä sekä Espoossa Olarin Tennishallilla. Hallinnoimme myös Helsingin Arena Center Myllypuron padelkenttiä. Lue lisää www.smash.fi.