Hotelli Rantapuisto

Hotel Rantapuisto Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki
(Ramsinniemi, Vuosaari)

Majoitushinnat 2019 Smash ry:n jäsenten käyttöön seuraavilla hinnoilla:

- Standard huone yhdelle 92€/vrk , kahdelle 102€/vrk
- Superior Twin / King bed huone merimaisemalla yhdelle 112€/vrk ja kahdelle 122€/vrk
- Aikuisten lisävuode 30€/yö, lasten lisävuode 15€/yö.

Majoitushuonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys sekä kuntosalin käyttö ja ilmainen pysäköinti.

Majoitusetuhinnan saatavuus:
Non Last Room Availability (NLRA): Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta. Yli 8 huoneen ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Varaukset:
Suosittelemme tekemään huonevarauksen 1) nettisivuillamme etukoodilla SMASH tai 2) hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon; mainitsethan yrityksen nimen varatessasi, jotta osaamme yhdistää etuhinnan varaukseenne.

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki
www.rantapuisto.fi
+358 (0) 9 319 11 / reception@rantapuisto.fi

Varausta tehtäessä on mainittava nimi sekä yrityksen nimi. Yksittäiset huonevaraukset maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai maksukortilla.  Mikäli huoneet laskutetaan, lisätään laskutuslisä 20€/lasku. Laskutuksesta sovitaan etukäteen hotellin myyntipalvelun kanssa. Maksuaika 10 päivää netto, viivästyskorko 16 %.

Hotelli Rantapuisto kuuluu Prime Hotels -ketjuun.