Flow Drinks

Flow Drinks – funktionaalinen urheilujuoma keholle ja mielelle

Flow Drinks on suomalaisten ravitsemuslääketieteen asiantuntijoiden kehittämä juomakonsepti, joka on suunniteltu keskittymistä, kestävyyttä ja kovaa energiankulutusta vaativaan urheiluun, liikuntaan ja arkeen. Flow juomien tehokkuus perustuu luonnollisten ainesosien yhteisvaikutukseen, joka mahdollistaa tasaisen energiasaannin ja suorituskyvyn, samalla pitäen verensokerit tasaisina. Juomat pitää nauttia n. puolituntia ennen treeniä ja treenin aikana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Let it Flow!
 

Viisi syytä, miksi Flow on erinomainen valinta tennis- tai sulkapallopelaajalle

1. LUONNOLLINEN URHEILUJUOMA. Valmistettu mm. suomalaisista marjoista. Eivät sisällä lisättyä sokeria, keinotekoisia makeutus- tai väriaineita, eikä hampaille haitallista sitruunahappoa. Sopivat myös erikoisruokavaliota (esim. diabetes) noudattaville.

2. PITKÄKESTOISTA ENERGIAA. Matalan glykeemisen indeksin ansiosta luonnolliset sokerit imeytyvät hitaasti ja tehokkaasti, antaen tasaista energiaa koko treenin ajan.

3. PARANTAA KESKITTYMISKYKYÄ. Juoma on vihreä tee-pohjainen ja eri superfoodiksi luokiteltujen ainesosien synergiavaikutus lisää keskittymistä ja vireystilaa. Ajatukset pysyvät siis pallossa loppuun saakka!

4. TEHOSTAA RASVANPOLTTOA. Vihreä tee ja L-karnitiini kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja tehostavat rasvanpolttoa. Kroppa käyttää omia rasvavarastoja, eikä lisäenergiaa tarvitse tankata koko ajan.

5. EDISTÄÄ LIHASTEN TEHOKASTA PALAUTUMISTA. Magnesiumsitraatti ja kromi edesauttavat lihasten palautumista kovan rasituksen jälkeen, sekä estävät tehokkaasti krampit. Olo on kevyt ja virkeä myös kovan treenin jälkeisenä aamuna.

 

Flow Drinks juomaperheeseen kuuluvat:

Flow Feather – Vihreä omenan makuinen funktionaalinen juoma, joka edistää koordinaatiota, tarkkuutta ja keskittymistä.

Flow Endurance – Sitruunan makuinen funktionaalinen juoma, joka edistää kestävyyttä, voimaa ja tehokasta palautumista.

Fountain Flow – maustamaton ja sitruunan makuinen kevyesti hiilihapotettu hyvinvointivesi, joka sisältää magnesiumsitraattia ja kromia. Estää krampit, edistää lihasten palautumista ja auttaa hillitsemään makeannälän.

Flow Drinks -juomia saat Myllypuron hallin Ravintola Breadstickista sekä Olarin Tennishallin juoma-automaatista.