Viiniturnaukset

VIINITURNAUS SYKSY 2021

Turnaus on suunnattu jo jonkin verran tennistä pelanneille, esim. Smashin aikuisvalmennuksen valmennuksessa tasoilla 2-4 pelaaville. Turnaukseen mahtuu mukaan 16-24 pelaajaa ja pelit pelataan 4-6 kentällä tarvittaessa vaihtopeleinä (4 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä).

Osallistumismaksu 30 €. Osallistumisoikeus on vain täysi-ikäisillä Smash ry:n jäsenillä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevaa suoraa tapahtumalinkkiä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat