Viiniturnaukset

Viiniturnaukset aikuisille Smash Centerissä!

Viiniturnauksessa pelataan 3 tunnin aikana joko kaksinpelejä tai nelinpelejä.

Kaksinpelissä pelaajat jaetaan tason mukaan lohkoihin, ja pelataan kaikki kaikkia vastaan aikapelejä.

Nelinpelissä pelataan vaihtuvin parein lyhyitä aikapelejä ja kerätään mahdollisimman paljon omia pisteitä 3 tunnin aikana.

Viiniturnauksessa palkitaan turnauksen/tasolohkon voittaja(t) laadukkaalla viinipullolla sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan vielä yksi viinipullo.

VIINITURNAUS SYKSY 2019

la 9.11.2019 klo 15-18 Viiniturnaus 2-peli, turnauksen vetäjänä Jarmo Hankivaara

Turnaus on suunnattu jo jonkun verran tennistä pelanneille, esim. Smashin aikuisvalmennuksen valmennuksessa tasoilla 2-4 pelaaville. Turnaukseen mahtuu mukaan 12 pelaajaa ja pelit pelataan kolmella kentällä vaihtopeleinä (4 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä).

VIINITURNAUS KEVÄT 2020

la 29.2.2020 klo 17-20 Viiniturnaus 4-peli, turnauksen vetäjänä Antrei Lausti

Turnaus on suunnattu jo jonkun verran tennistä pelanneille, esim. Smashin aikuisvalmennuksen valmennuksessa tasoilla 2-4 pelaaville. Turnaukseen mahtuu mukaan 16-24 pelaajaa. Pelit pelataan 4-6 kentällä aikapeleinä.

Osallistumismaksu turnauksiin 27 €. Maksu suoritetaan Smash Centerin kassalle ennen turnauksen alkua. Osallistumisoikeus on vain täysi-ikäisillä Smash ry:n jäsenillä.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.

Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja, kahden tunnin treenejä, klinikoita, pelipäiviä tai kisoja.

Peruutusehdot:
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään 48 h ennen tapahtuman alkua Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puhelimella p. 09 3417130. Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle ja tapahtuman kulku sujuu suunnitelmien mukaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, osallistumismaksu laskutuslisällä laskutetaan ilmoittautujalta tapahtuman jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.