Viiniturnaukset

Kevätkauden 2023 Viiniturnaukset ja muut pelitapahtumat löydät uudelta Pelitapahtumat-sivulta!

Aikuisten viiniturnauksessa pelataan 3 tunnin aikana joko kaksinpelejä tai nelinpelejä.

Kaksinpelissä pelaajat jaetaan tason mukaan lohkoihin, ja pelataan kaikki kaikkia vastaan aikapelejä.

Nelinpelissä pelataan vaihtuvin parein lyhyitä aikapelejä ja kerätään mahdollisimman paljon omia pisteitä 3 tunnin aikana.

Viiniturnauksessa palkitaan turnauksen/tasolohkon voittaja(t) laadukkaalla viinipullolla sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan vielä yksi viinipullo.

Viiniturnaukset aikuisille Smash Centerissä syksyllä 2022
 


Turnaus on suunnattu jo jonkin verran tennistä pelanneille, esim. Smashin aikuisvalmennuksen valmennuksessa tasoilla 2-4 pelaaville. Turnaukseen mahtuu mukaan 16 pelaajaa ja pelit pelataan 4 kentällä. 

Osallistumismaksu 38 €. Osallistumisoikeus on vain täysi-ikäisillä pelaajilla.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevaa suoraa tapahtumalinkkiä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka tapahtumassa vahvistuu. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Lisätietoja aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smash.fi.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat