Viiniturnaukset

Ilmoittaudu kursseille ja tapahtumiin tapahtumajärjestelmässämme!

Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Katso tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

VIINITURNAUS KEVÄT 2022

Turnaus on suunnattu jo jonkin verran tennistä pelanneille, esim. Smashin aikuisvalmennuksen valmennuksessa tasoilla 2-4 pelaaville. Turnaukseen mahtuu mukaan 16 pelaajaa ja pelit pelataan 4 kentällä aikapeleinä sekä vaihtuvilla pareilla. Jokainen kerää omia pisteitään ja voittajat palkitaan henkilökohtaisesti. Osallistujien tasoista riippuen pelataan 1-3 erillistä turnausta..

Osallistumisoikeus on vain täysi-ikäisillä pelaajilla.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevaa suoraa tapahtumalinkkiä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat