Sisäiset turnaukset (tasot 1-3)

Uusi tapahtumajärjestelmä on avattu kurssien ja tapahtumien ilmoittautumiseen!

Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Katso tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Sisäiset turnaukset on tarkoitettu Smashin aikuisvalmennusryhmissä tasoilla 1-3 harjoitteleville.

Aikuisten tasoturnauksissa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 16-24 pelaajaa ja pelit pelataan tarvittaessa vaihtopeleinä (4 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä).

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Sellaisena tasoturnaus palvelee suoraan aloittelevan tai vähän aikaa pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista.

Tasoturnauksen hinta on 30€ / pelaaja.

Aikuisten tasoturnaus syksyllä 2021

Turnauksen vetäjänä Janne Eerikäinen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevaa suoraa tapahtumalinkkiä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat