Sisäiset turnaukset (tasot 1-3 ja 4-7)

Kevätkauden 2023 pelitapahtumat löydät uudelta Pelitapahtumat-sivulta!

Sisäiset turnaukset on tarkoitettu Smashin aikuisvalmennusryhmissä tasoilla 1-3 tai tasoilla 4-7 harjoitteleville.

Aikuisten tasoturnauksissa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 16 pelaajaa ja pelit pelataan 4 kentällä. 

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Sellaisena tasoturnaus palvelee suoraan aloittelevan tai vähän aikaa pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista.

Tasoturnauksen hinta on 38€ / pelaaja.
 

Aikuisten tasoturnaukset Smash Centerissä syksyllä 2022
 

Turnauksen vetäjänä Janne Eerikäinen tai joku muu Smash ry:n valmentaja. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevaa suoraa tapahtumalinkkiä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka tapahtumassa vahvistuu. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat