Sisäiset turnaukset (tasot 1-2)

Ks. kesän 2020 sisäiset turnaukset ja ilmoittaudu mukaan!

Sisäiset turnaukset on tarkoitettu Smashin aikuisvalmennusryhmissä tasoilla 1-2 harjoitteleville.

Aikuisten tasoturnauksissa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 16-24 pelaajaa ja pelit pelataan vaihtopeleinä (4 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä). 

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Sellaisena tasoturnaus palvelee suoraan aloittelevan tai vähän aikaa pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista.

Tasoturnauksen hinta on 25€ / pelaaja, ja maksu suoritetaan Smash Centerin kassalle ennen turnausta.

Aikuisten tasoturnaus syksy 2019:
la 2.11.2019 klo 14-17, turnauksen vetäjänä Janne Eerikäinen (TÄYNNÄ)

Aikuisten tasoturnaus kevät 2020:
la 14.3.2020 klo 17-20, turnauksen vetäjänä Janne Eerikäinen

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen tapahtumaan alla olevalla lomakkeella.

Liikuntaseteleillä ja –korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja, kahden tunnin treenejä, klinikoita, pelipäiviä tai kisoja.

Peruutusehdot:
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään 48 h ennen tapahtuman alkua Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puhelimella p. 09 3417130. Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle ja tapahtuman kulku sujuu suunnitelmien mukaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, osallistumismaksu laskutuslisällä laskutetaan ilmoittautujalta tapahtuman jälkeen.

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.