Perus- ja jatkokurssit

Lue viimeisin koronatiedote tästä.

Uusi tapahtumajärjestelmä on avattu kurssien ja -tapahtumien ilmoittautumiseen!

Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Katso tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Perus- eli alkeiskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille ja lähinnä aloittelijoille.

Jatkokurssimme on suunnattu tenniksen alkeiskurssin käyneille tai muuten tenniksen alkeet opetelleille hieman pelanneille aikuisharrastajille, jotka haluavat syventää tennistaitojaan tekniikan ja taktiikan osalta. Alkeiskurssimme sekä omatoimisen pelaamisen jälkeen on hyvä suunnata jatkokurssille.

Maila on mahdollista saada lainaksi alkeis- ja jatkokurssin ajaksi.

Alkeis- ja jatkokurssit järjestetään Smash Centerissä lauantaisin ja sunnuntaisin. Kurssi pitää sisällään yhteensä kuusi tuntia ohjattua tennisopetusta.

Osallistumismaksu on 100 € / hlö.

Alkeiskurssille mahtuu 12 henkilöä (6 henkilöä / kenttä) ja jatkokurssille 8 henkilöä (4 henkilöä / kenttä). Opetuksesta vastaavat pääsääntöisesti valmentajat Risto Jokinen, Satu Sarelainen, Janne Eerikäinen, Erkki Viitasaari ja Antrei Lausti.

Lisätietoja tenniksen alkeis- ja jatkokursseista tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Alkeis- ja jatkokurssit Smash Centerissä syksyllä 2021

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.