Perhetenniskurssit 3-8 -vuotiaille

 

Kahden tunnin mittaiselle perheliikunta- / tenniskurssille osallistuu yksi aikuinen yhdessä 3-8 -vuotiaan lapsen kanssa. Kurssilla lapsi tutustuu palloon lapsen ehdoilla ja ottaa yhdessä huoltajan kanssa ensiaskeleita pallonkäsittelytaidoissa. Mukana oleva aikuinen saa vinkkejä ja ohjeita siihen miten lapsen kanssa kannattaa pallotella ja mihin kiinnittää huomiota liikunnallisissa perustaidoissa ja koordinaatiotaidoissa. Kurssi soveltuu 3-8 -vuotiaille. 

Aikuisen tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja ja opitut taidot voivat innostaa harjoittelemaan myös kotioloissa. Perheliikuntakurssi valmistaa lasta siirtymään sännölliselle, viikottaiselle Perhetennistunnille Lasten Tennismaailmassa.

Osallistumismaksu on 40€ / lapsi & aikuinen. Kurssin valmentajana toimii Satu Sarelainen.
 

Perhetenniskurssit Smash Centerissä syksyllä 2022:
 

la-su 24.-25.9. klo 15-16 (la) ja 11-12 (su)


Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtumajärjestelmämme kautta klikkaamalla yllä olevaa tapahtuman alleviivattuna erottuvaa ajankohtaklinkkiä. Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan verkkomaksulla, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Kurssia ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla muuta kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

 

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.