Perhetenniskurssit 2-8 -vuotiaille

Uusi tapahtumajärjestelmä on avattu Smash Centerin 1.10.2020 jälkeisten tenniskurssien ja -tapahtumien ilmoittautumiseen!

Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Osallistumisen Smash Centerin tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Katso tenniksen tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Kahden tunnin mittaiselle perheliikunta- / tenniskurssille osallistuu yksi aikuinen yhdessä 2-8 -vuotiaan lapsen kanssa. Kurssilla lapsi tutustuu palloon lapsen ehdoilla ja ottaa yhdessä huoltajan kanssa ensiaskeleita pallonkäsittelytaidoissa. Mukana oleva aikuinen saa vinkkejä ja ohjeita siihen miten lapsen kanssa kannattaa pallotella ja mihin kiinnittää huomiota liikunnallisissa perustaidoissa ja koordinaatiotaidoissa. Kurssi soveltuu 2-8 -vuotiaille.

Aikuisen tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja ja opitut taidot voivat innostaa harjoittelemaan myös kotioloissa. Perheliikuntakurssi valmistaa lasta siirtymään sännölliselle, viikottaiselle Perheliikuntatunnille (3-5 -vuotiaat) tai Lasten Tennismaailmaan (5-10 -vuotiaat).

Osallistumismaksu on 36€ / lapsi & aikuinen. Kurssin valmentajana toimii Satu Sarelainen.

Perhetenniskurssit syksyllä 2020:

- la-su 12.-13.12.2020 klo 11-12

Ilmoittautuminen uuden tapahtumajärjestelmämme kautta www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat. Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan, jolloin kurssipaikka vahvistuu.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Ilmoittaudu tapahtumaan uuden tapahtumajärjestelmämme kautta:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.