Perhetenniskurssit 2-8 -vuotiaille

Kahden tunnin mittaisella perheliikunta- / tenniskurssilla on yksi aikuinen mukana 2-8 -vuotiaan lapsen kanssa. Kurssilla lapsi tutustuu palloon lapsen ehdoilla ja ottaa yhdessä huoltajan kanssa ensiaskeleita pallonkäsittelytaidoissa. Mukana oleva aikuinen saa vinkkejä ja ohjeita siihen miten lapsen kanssa kannattaa pallotella ja mihin kiinnittää huomiota liikunnallisissa perustaidoissa ja koordinaatiotaidoissa. Kurssi soveltuu 2-8 -vuotiaille.

Aikuisen tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja ja opitut taidot voivat innostaa harjoittelemaan myös kotioloissa. Perheliikuntakurssi valmistaa lasta siirtymään sännölliselle, viikottaiselle Perheliikuntatunnille (2-4 -vuotiaat) tai Lasten Tennismaailmaan (5-10 -vuotiaat).

Perhetenniskurssit kevätkaudella 2020

- la-su 8.-9.2. 2020 klo 11-12.
- la-su 4.-5.4. 2020 klo 11-12.

Osallistumismaksu on 36€ ja se maksetaan Smash Centerin kassalle ennen kurssin alkua.

Kurssin valmentajana toimii Satu Sarelainen.

Peruutusehdot:
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään 48 h ennen tapahtuman alkua Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puhelimella p. 09 3417130. Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle ja tapahtuman kulku sujuu suunnitelmien mukaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, osallistumismaksu laskutuslisällä laskutetaan ilmoittautujalta tapahtuman jälkeen

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.