Pelitreenit

Pelitreenit Smash Centerissä keväällä 2023


Pelitreenit on Smashin aikuisvalmennuksen tapahtumien uutuustuote syksyltä 2022. Pelitreenejä järjestetään päivätapahtumina iltapäivisin myös keväällä 2023.

Treenien ideana on pelaamisen valmentaminen. Voidaan tehdä joitain pelillisiä drillejä ilman syöttöä ja syötönpalautustakin, mutta pääpaino on syötöllä ja palautuksella tehtävissä drilleissä tai syötöllä ja palautuksella pelaamisessa. Eri tavoin käydään läpi strategiaa ja lyöntivalintoja.

Pelaajamäärästä riippuen toimitaan 1-2 kentällä, ja pelaajien maksimimäärä koko sessiossa on 6 pelaajaa, harjoitteesta riippuen 2-4 pelaajaa per kenttä.

Pelitreenit vetää Janne Eerikäinen.

Osallistumismaksu on Smash ry:n jäsenille 45 € / ei-jäsenille 52 €.

Lisätietoja aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi. 

Pelitreenit Smash Centerissä keväällä 2023
 

Ilmoittaudu treeneihin tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka treeneissä vahvistuu. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat