Liikkuvuusharjoittelu

Pallo- ja mailapelit ovat vauhdikkaita lajeja, joissa vaaditaan nopeita suunnanmuutoksia, vartalon kiertoja, äkillisiä kurotuksia sekä räjähtäviä lähtöjä. Liikkuvuusharjoittelu ja venyttely lisäävät notkeutta, suurentavat nivelten liikeratoja ja vähentävät lihasjäykkyyttä. Liikkuvuusharjoitteilla valmistat kehoasi suoritukseen ja alennat vammariskiä lihaksissa sekä jänteissä, sekä huollat kehoasi pelin jälkeen. Monilla ihmisillä työpäivien pitkät istumiset tai staattiset ja yksipuoliset asennot jäykistävät kehoa ja tuottavat erilaisia jumeja sekä kiputiloja. Liikkuvuusharjoittelulla voi ennaltaehkäistä ja hoitaa myös näitä vaivoja.

Minna Marjamäen liikkuvuusharjoittelu kurssimuotoisena Smash Centerissä kevätkaudella 2023

Minna Marjamäki eli Motionisti on auktorisoitu personal trainer ja Footbic-ohjaaja. Minna harrastaa itse intohimoisesti ja tavoitteellisesti tennistä sekä padelia. Liikkuvuusharjoittelun lisäksi Minna tarjoaa kunto- ja fysiikkavalmennusta Smash Centerin kuntosalilla sekä vetää kurssimuotoisesti Footbic-ryhmäharjoituksia.

  • Liikkuvuus ja kehonhuolto 45 min - maanantai-iltaisin, seuraava kurssi alkaa huhtikuussa (seuraa ilmoittelua!) 
    5 kerran kurssimuoto: hinta 70€, Smashin jäsenille 65€. Oma matto mukaan. Kurssi pidetään Smash Centerin squashkentällä 2. Kurssi toteutuu, jos 6 ilmoittautunutta.
     
  • Liikkuvuus ja kehonhuolto 30 min - perjantaisin klo 10.40 - mukaan voi tulla myös ilman varausta 10€ irtomaksulla). Oma matto mukaan! Harjoitus pidetään Kolo Areenan lämmittelyalueella padelkenttien vieressä.

Kurssi maksetaan Minnalle. Smartum-, ePassi-, EazyBreak- ja Edenred-liikuntaedut käyvät maksuvälineenä Minnan ryhmäharjoituksiin ja valmennukseen.

Kysy lisää ja ilmoittaudu Liikkuvuusharjoitteluun Minna Marjamäelle sähköpostilla minna@motionisti.fi tai puhelimitse p. 0405640409.

Tutustu myös Minnan tarjoamiin muihin palveluihin Smash Centerissä:

Footbic-ryhmäharjoittelu

Lihaskuntovalmennus kuntosalilla
 

Tutustu Minnan kotisivuihin osoitteessa Motionisti.fi.