Kesäkurssit aikuisille 2023 Smash Centerissä

TENNIKSEN ALKEISKURSSITTenniksen alkeiskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Alkeiskurssi on tarkoitettu lähinnä aloittelijoille eikä osallistuminen edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Kurssit järjestetään keskiviikkona ja torstaina Smash Centerin sisäkentillä, ja ne sisältävät yhteensä neljä tuntia opetusta. Smash Center sijaitsee Itäkeskuksen lähistöllä osoitteessa Varikkotie 4, 00900 Helsinki.

Kurssille otetaan korkeintaan 12 henkilöä.

Tenniksen alkeiskurssit Smash Centerissä kesällä 2023:

Ke-to 7.-8.6.2023 klo 18-20

Ke-to 21.-22.6.2023 klo 18-20

Ke-to 9.-10.8.2023 klo 18-20

 

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Lisätiedot aikuisten tennistapahtumista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smash.fi. Huom! Ei ilmoittautumisia tai perumisia Janne Eerikäiselle, kaikki ilmoittautumiset suoraan järjestelmään!
 

Klikkaa ja katso tenniksen alkeiskurssit Kaisaniemen massakentillä kesällä 2023

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat