Kesäkurssit aikuisille 2020 Smash Centerissä

Peruskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Tenniksen peruskurssit Smash Centerissä kesällä 2020

Kurssit järjestetään tiistaina ja keskiviikkona Smash Centerin sisäkentillä, ja ne sisältävät yhteensä neljä tuntia opetusta. Peruskurssi on tarkoitettu lähinnä aloittelijoille. Kurssien hinta on 78 €, Smash jäsenille 72 €. Kurssille otetaan korkeintaan 12 henkilöä. Kurssin ajaksi on mahdollista saada maila lainaksi. Smash Center sijaitsee Itäkeskuksen lähistöllä osoitteessa Varikkotie 4, 00900 Helsinki.

• Ti ja Ke 9.6. ja 10.6.2020 klo 18-20 (TÄYNNÄ, MYÖS VARAPAIKAT)

• Ti ja Ke 23.6. ja 24.6.2020 klo 18-20

• Ti ja Ke 4.8. ja 5.8.2020 klo 18-20

Klikkaa ja katso tenniksen peruskurssit Kaisaniemen massakentillä kesällä 2020

2-tunnin treenipäivät Smash Centerissä kesällä 2020

2-tunnin treenejä järjestetään eri tasojen pelaajille. Smashin aikuisvalmennuksen tasojen 1-2 ja tasojen 3-5 pelaajat muodostavat kaksi tasoryhmää. Treeneihin pääsee kahdeksan ensin ilmoittautunutta kuhunkin sessioon. Ohjelmaan kuuluu 1 h tennisopetusta ja 1 h peliä. Treenipäivän hinta 29 €, Smashin jäsenille 24 €. Kurssille otetaan korkeintaan 4 henkilöä / kenttä.

Treenipäivät ovat:

• Ma 3.8.2020 klo 18-20 tasot 1-2

• To 6.8.2020 klo 18-20 tasot 3-5

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta Smash Centerin peruskursseille ja 2-tunnin treenipäiville.  Ilmoittautumalla pelaaja sitoutuu maksamaan kurssin kurssin ensimmäisenä päivänä Smash Centerin kassalle.

Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja, kahden tunnin treenejä, klinikoita tai pelipäiviä.

Lisätiedot tapahtumista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smashtennis.fi. Huom! Ei ilmoittautumisia ja perumisia Janne Eerikäiselle!

Peruutusehdot

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään 48 h ennen tapahtuman alkua Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puhelimella p. 09 3417130. Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle ja tapahtuman kulku sujuu suunnitelmien mukaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, osallistumismaksu laskutuslisällä laskutetaan ilmoittautujalta tapahtuman jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.