Kesäkurssit aikuisille 2020 Kaisaniemen massakentillä

TENNIKSEN PERUSKURSSIT

Peruskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Tenniksen peruskurssit Kaisaniemen massakentillä järjestetään maanantaisin ja torstaisin, ja ne sisältävät yhteensä neljä tuntia opetusta.

Kurssien hinta on 78 euroa, Smashin jäsenille 72 euroa. Kurssille otetaan korkeintaan 12 henkilöä. Sateen sattuessa kurssit siirretään sisäkentille Smash Centeriin, joka sijaitsee Itäkeskuksen lähistöllä osoitteessa Varikkotie 4, 00900 Helsinki.

Kesän 2020 peruskurssit:

• Ma 1.6. ja to 4.6.2020 klo 18-20 (TÄYNNÄ, MYÖS VARASIJAT)
  • Ma 15.6. ja to 18.6.2020 klo 18-20 (TÄYNNÄ)
  • Ma 27.7 ja to 30.7.2020 klo 18-20

Järjestämme kesällä 2020 tenniksen peruskursseja myös sisäkentillä Smash Centerissä Itäkeskuksen lähistöllä, tutustu kurssitarjontaan tästä.

UUTTA! MASSATENNISKLINIKKA KAISANIEMESSÄ

• Ke 3.6.2020 KLO 19-21
  • To 11.6.2020 KLO 18-20 (11.6. KLINIKKA ON TÄYNNÄ, MYÖS VARASIJAT)

Massakentillä ja ulkona pelaamisessa on omat niksinsä, joihin törmää aina, kun pitkä sisäkausi päättyy. Lyöminen, liikkuminen, taktiikka, tekniikka ja jopa mentaalipuoli voivat kaikki olla hieman erilaista sisätennikseen verrattuna. Massatennisklinikalla keskitytään etenkin muutamiin tyypillisiin massatenniksen lyönteihin ja massatenniksen taktiikkaan. Klinikkaan kuuluu myös peliosuus. Klinikka on tarkoitettu suunnilleen Smashin aikuisvalmennuksen tasoilla 2-4 pelaaville pelaajilel. Klinikalla pyritään muodostamaan pelaamista varten tasoryhmät. Kuitenkin massatenniksen nikseihin erikoistuminen on jo jonkin verran tai paljon tennistä osaaville pelaajille hyödyllisempää kuin vasta pelaamista aloitteville.

Klinikan hinta on 31 € ja Smashin jäsenille 26 €. Klinikat järjestetään keskiviikkona 3.6.2020 kello 19-21 ja torstaina 11.6.2020 kello 18-20. Klinikalle otetaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja pelaajat jaetaan kolmeen pelitason mukaiseen ryhmään. Mikäli sade estää tapahtuman, sille pyritään löytämään uusi ajankohta.

11.6.2020 Massatennisklinikka on täynnä!

UUTTA! SISÄINEN TURNAUS KESÄKUUSSA KAISANIEMEN MASSAKENTILLÄ LAUANTAINA 6.6. KLO 12-15

Aikuisten tasoturnauksissa, jotka on tarkoitettu Smashin aikuisvalmennustasojen 1-2 pelaajille, pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 12 pelaajaa ja pelit pelataan vaihtopeleinä (4 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä).

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Nyt tarjoutuu mahdollisuus kisata myös ulkokentillä sisäkentiltä tutussa tapahtumassa.

Tasoturnauksen hinta on 25 € / pelaaja. Turnaus järjestetään lauantaina 6.6.2020 klo 12 -15. Sateen sattuessa pelataan sisällä Smash Centerissä. Turnauksen vetää Antrei Lausti.

ILMOITTAUTUMINEN KAISANIEMEN PERUSKURSSEILLE, KLINIKALLE JA SISÄISEEN TURNAUKSEEN

Ilmoittautumalla alla olevan lomakkeen kautta pelaaja sitoutuu osallistumaan kurssille ja tekemään mahdollisen peruutuksen 48 tuntia ennen tapahtumaa. Kurssi laskutetaan jälkikäteen.

Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja, kahden tunnin treenejä, klinikoita tai pelipäiviä.

Lisätiedot tapahtumista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smashtennis.fi. Huom! Ei ilmoittautumisia ja perumisia Janne Eerikäiselle!

PERUUTUSEHDOT

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään 48 h ennen tapahtuman alkua Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puhelimella p. 09 3417130. Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle ja tapahtuman kulku sujuu suunnitelmien mukaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, osallistumismaksu laskutuslisällä laskutetaan ilmoittautujalta tapahtuman jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.